MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka’da mezuniyet coşkusu
Yerel Yönetimler
28 Haziran 2025 Cumartesi 10:36

Karşıyaka’da mezuniyet coşkusu

Karşıyaka Belediyesi bünyesindeki anaokullarında 2024-2025 yılı birbirinden renkli gösterilerle tamamlandı. Hayatlarının ilk mezuniyeti için minikleri tebrik eden Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Çocuklarımızla gurur duyuyor, hepsine başarılarla dolu aydınlık bir gelecek diliyorum” dedi.
Karşıyaka Belediyesi bünyesindeki okul öncesi eğitim yuvalarından mezun olan çocukların coşkusu, birbirinden renkli gösterilerle taçlandı. Ahmet Piriştina, Kardelenler, Muzaffer İzgü, Şebnem Tabak, Zeliha-Mehmet Beydağı, Zühal-Yücel İzmirli, Karşıyaka’nın Filizleri ve Mavibahçe Anaokulları, eğitim yılının tamamlanması nedeniyle Ahmet Piriştina Kültür Merkezi’nde mezuniyet törenleri düzenledi. Etkinliklerde sahneye çıkan öğrencilerin sergilediği dans ve müzik gösterileri ilgiyle izlendi. Çocuklar ilk kez mezuniyet heyecanını tadarken, aileleri de sevinç ve gururu bir arada yaşadı.

ATATÜRK’ÜN ÇOCUKLARI
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Çocuklarımızı mezuniyetleri ve sergiledikleri harika gösteriler için yürekten kutluyorum. Ailelerini ve öğretmenlerini de tebrik ediyorum. Aydınlık bir gelecek için yapılacak en değerli yatırım; Atatürk’ün izinden giden, ülkesine bağlı, çevresine duyarlı, özgüveni yüksek, çalışkan ve üretken nesiller yetiştirmektir. Biz de tüm eğitim kurumlarımızda bu anlayışla hizmet veriyoruz. Çocuklarımızı en çağdaş imkanlarla ve nitelikli eğitim programlarıyla hayata hazırlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Gerçek İzmir