MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka'da olağanüstü meclis çağrısı!
Politika
15 Ağustos 2024 Perşembe 16:54

Karşıyaka'da olağanüstü meclis çağrısı!

Karşıyaka Belediyesi şirketlerinden Kent A.Ş. personeli 93 kişinin işten çıkarılışının yankıları sürerken Cumhur İttifakı belediye meclis üyelerin işçileri ziyaret etti. Karşıyaka AK Parti Meclis Üyesi Ünal Başkan Yıldız İşçimenler Ünsal'a 'olağanüstü toplantı' çağrısında bulundu.

GERÇEKİZMİR - Karşıyaka Belediyesi şirketlerinden Kent A.Ş. personeli 93 kişinin işten çıkarılışının yankıları sürerken Cumhur İttifakı belediye meclis üyelerin işçileri ziyaret etti. Karşıyaka AK Parti Meclis Üyesi Ünal Başkan Yıldız İşçimenler Ünsal'a 'olağanüstü toplantı' çağrısında bulundu. 

Karşıyaka AK Parti Meclis Üyesi Hasan Ünal yaptığı açıklamada; “Kent A.Ş.'de görevli ve içlerinde 20-25 yıllık belediye çalışanı olan 93 işçinin işten atılması, üstelik 25/2 gibi “yüz kızartıcı suçlar “ maddesinden atılması ne vicdana ne de ahlaka sığmamaktadır. Bu maddeden 93 kişiyi işten atamazsınız. Bu demek oluyor ki bir daha işe girmeyin, tazminat alamayın ve aç kalın. Biz de Karşıyaka Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri olarak bugün imzalı dilekçemizle belediye meclisini olağanüstü toplantıya davet ettik. Hak, hukuk ve adalet deyip, insanların geri dönüşümsüz iş akdini sonlandırmak, ne hakka, ne hukuka ne de adalete sığmamaktadır. Nerede kaldı sosyal belediyeciliğiniz" dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir