MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka'da yeni sponsorlar yolda!
Spor
15 Ağustos 2024 Perşembe 12:52

Karşıyaka'da yeni sponsorlar yolda!

Basketbol Süper Ligi ve Şampiyonlar Ligi'nde yeni sezon öncesi Karşıyaka'nın 26 yıllık isim sponsoru Pınar sponsorluktan ayrılırken, yönetimin kısa sürede önemli firmalarla imza aşamasına geldiği öğrenildi.

Basketbol Süper Ligi ve Şampiyonlar Ligi'nde yeni sezon öncesi Karşıyaka'nın 26 yıllık isim sponsoru Pınar sponsorluktan ayrılırken, yönetimin kısa sürede önemli firmalarla imza aşamasına geldiği öğrenildi. Süper Lig'in en köklü kulüplerinden olan Karşıyaka'da sezon öncesi transferler yapılıp çok iddialı bir kadro oluşturduktan sonra yaşanan gelişme camiada şok etkisi yaratırken, görüşmelerden sonuç alamayan yönetim acil arayışa geçti.

Kulübe yeni reklam destekleri sağlamak için daha önce temaslarda bulunan Başkan İlker Ergüllü ve basketbol şubesini yöneten camianın etkili ismi Nazım Torbaoğlu'nun, Pınar'ın ayrıldığı isim sponsorluğu konusunda ligde ve Avrupa arenası için farklı firmalarla anlaşma aşamasında oldukları belirtildi. Karşıyaka, yıllardır basketbola isim ve reklam veren Pınar'ın ayrıldığı takımın forma göğüs, sırt reklamı, salon ledleri ve saha içi reklamları için de görüşmeler yürütüyor. Daha önce Pınar'dan alınan kulübün gıda ve su ihtiyacı için su sponsoruyla anlaşan yeşil-kırmızılılar, basketbolda her yıl sponsora verilen salondaki 200 adet kombineyi de değerlendirecek. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir