MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka'daki ihale tartışması: Koç'tan 'KİK vurgulu' kontra!
Politika
23 Haziran 2020 Salı 10:16

Karşıyaka'daki ihale tartışması: Koç'tan 'KİK vurgulu' kontra!

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Çiftçioğlu, Karşıyaka Belediye Başkanı Tugay’ın, göreve başladıktan 3 gün sonra ilk ihaleyi CHP İlçe Başkanı Koç'un da ortağı olduğu şirkete verdiğini iddia etti. Yazılı bir açıklama yapan Koç, KİK tarafından onaylanan ihalenin detaylarını paylaşırken, "Mesnetsizce ve yalan haberler yaptıranlar bilmelidir ki bizler üreticiyiz. İftira atanlar Devlet Kurumu KİK'e inanmıyorsa, devlete de inanmıyor demektir" ifadelerine yer verdi. 

GERÇEKİZMİR - Karşıyaka siyaseti AK Parti cephesinden gelen bir iddiayla hareketlendi. 

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, geçtiğimiz yılki yerel seçimin ardından 8 Nisan’da mazbatayı alarak göreve başlayan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın, 3 gün sonra ilk ihaleyi CHP İlçe Başkanı Murat Serdar Koç'un da ortağı olduğu şirkete verdiğini iddia etti.

Çiftçioğlu'nun açıklamalarının ardından CHP İlçe Başkan Koç'tan yanıt gecikmedi. Yazılı bir açıklama yapan Koç, KİK tarafından onaylanan ihalenin detaylarını paylaşırken, "Mesnetsizce ve yalan haberler yaptıranlar bilmelidir ki bizler üreticiyiz. İftira atanlar Devlet Kurumu KİK'e inanmıyorsa, devlete de inanmıyor demektir" ifadelerine yer verdi. 

İŞTE O AÇIKLAMA  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir