MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka'dan Efeler ile iyi prova!
Spor
23 Şubat 2023 Perşembe 11:15

Karşıyaka'dan Efeler ile iyi prova!

TFF 3'üncü Lig'in iddialı ekiplerinden Efeler 09 SFK'ya özel maçta konuk olan Karşıyaka, rakibini geriye düşüp 2-1 mağlup etti.

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketleri nedeniyle sezona verilen 1 aylık arada kendisi gibi TFF 3'üncü Lig'in iddialı ekiplerinden Efeler 09 SFK'ya özel maçta konuk olan Karşıyaka, rakibini geriye düşüp 2-1 mağlup etti. Aydın Adnan Menderes Stadı'ndaki karşılaşma öncesinde her iki takım 10 ilimizde büyük yıkım ve tarihi can kaybına neden olan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Maçın henüz başında Rıdvan'ın golüyle yenik duruma düşen Karşıyaka, Yılmaz ve Fatih Taşdelen'in ayağından bulduğu gollerle sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldı. Yeşil-kırmızılılarda deprem felaketi nedeniyle maçlara ara verildiği için henüz ligde forma giyemeyen yeni transferler Soner ve Batuhan, yeşil-kırmızılı formayı ilk kez bu randevuda sırtlarına geçirdi. Karşıyaka, cumartesi günü de Menemen FK'yla Menemen İlçe Stadı'nda rakip olacak. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir