MENÜ
İzmir 15°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka'dan ilk puan kaybı!
Spor
6 Ekim 2025 Pazartesi 11:48

Karşıyaka'dan ilk puan kaybı!

3. Lig 4. Grup’ta Eskişehir Anadolu ile golsüz berabere kalarak ilk puan kaybını yaşayan Karşıyaka, rakiplerinin de haftayı beraberlikle kapatmasıyla zirvedeki yerini korudu. İzmir temsilcisi, namağlup liderliğini sürdürürken bir sonraki maçta yine Atatürk Stadı’nda sahaya çıkacak.

3'üncü Lig 4'üncü Grup'ta cumartesi günü İzmir Atatürk Stadı'nda Eskişehir Anadolu'yla golsüz berabere kalarak 5'inci haftada ilk puan kaybını yaşayan Karşıyaka, pazar günü rakiplerinin aldığı skorlara sevindi. Ligde Karşıyaka'yla birlikte zirveyi paylaşan Uşakspor da yine zirve yarışındaki Eskişehirspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalıp yenişemedi. İki ekip de Kaf-Kaf'ın puan kaybı yaşadığı haftayı değerlendiremeyince İzmir temsilcisi rakiplerinin gerisine düşmedi.

YİNE ATATÜRK STADI'NDA OYNAYACAK

Karşıyaka grupta 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlikle namağlup topladığı 13 puanla aynı puandaki Uşak'la birlikte liderliği paylaşmayı sürdürdü. Grupta Kütahyaspor, Denizli İdmanyurdu ve Eskişehirspor'un 10'ar, Tire 2021 FK, Sökespor 1970 SK'nın 9'ar puanı bulunuyor. Fikstürde İzmir'den çıkmayacağı haftalardan geçen Karşıyaka, pazar günü saat 16.00'da yine Atatürk Stadı'nda İzmir Çoruhlu FK'ya konuk olacak. Alsancak ve Bornova Stadı'ndaki zemin bakımı çalışmaları sürerken bu maçtan 1 gün önce de aynı statta Altay-Söke 1970 maçı yapılacak. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Gerçek İzmir