MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka’nın eski oyuncusu evinde ölü bulundu!
Güncel
23 Eylül 2024 Pazartesi 15:44

Karşıyaka’nın eski oyuncusu evinde ölü bulundu!

Eski milli basketbolcu Asım Pars, Bosna-Hersek’in Kalesija şehrindeki aile evinde 48 yaşında hayata gözlerini yumdu.

A Milli Basketbol Takımımızın tarihindeki ilk madalyayı kazandığı 2001 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda pivot olarak kadroda bulunan Asım Pars hayatını kaybetti.

Bosna Hersek gazetesi BH Basket'in haberine göre; Asım Pars Kalesija'daki evinde ölü bulundu. Haberde, eski basketbolcunun ölüm sebebine dair herhangi bir bilgi verilmedi.

11 FARKLI TÜRK TAKIMINDA FORMA GİYMİŞTİ

1976'da bir Bosna Hersek şehri olan Tuzla'da dünyaya gelen Asım Pars, Yugoslavya'da çıkan iç savaş nedeniyle Türkiye'ye gelmişti. Eski basketbolcu, Galatasaray ve Tuborg Pilsener formaları altında gösterdiği başarılı performansın sonucunda Türk vatandaşı yapılmıştı.

Ülkemizin gümüş madalya kazandığı 2001 Avrupa Şampiyonası'nda pivot olarak kadroda bulunan Asım Pars, kariyeri boyunca tam 11 farklı Türk takımının formasını giydi.

Galatasaray ile başlayan Türkiye kariyerinde sırasıyla Tuborg Pilsener, Ülkerspor, TOFAŞ, Fenerbahçe, Ülkerspor, Efes Pilsen, Karşıyaka, Türk Telekom, Mersin ve Erdemirspor forması giyen Pars, 2012/2013 sezonunun ardından profesyonel basketbol kariyerini sonlandırmıştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir