MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka’da oyuncu maaşlarını devlet ödedi!
Spor
6 Mayıs 2020 Çarşamba 12:07

Karşıyaka’da oyuncu maaşlarını devlet ödedi!

Karşıyaka’da salgın sürecinde maaşlarını almakta sıkıntı yaşayan A takım futbolcularının birer maaşı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın kısmi çalışma ödeneğiyle karşılandı.
TFF 3. Lig’deki Karşıyaka’da koronavirüs salgını sürecinde futbol altyapısının başlattığı Ramazan kolisi kampanyasına taraftar da destek verdi.

Altyapının geçen hafta altyapı çalışanları ve ihtiyaç sahibi genç futbolcu adaylarının ailelerine 164 Ramazan kolisi dağıtmasının ardından kampanyaya katılan taraftarlar ve hayırseverler de kulübe 120 koli ulaştırdı. Ramazan kolileri ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teslim edildi. Dileyen taraftarlar kampanyaya 80 TL koli bedeli karşılığında katılabiliyor.

Karşıyaka’da salgın sürecinde maaşlarını almakta sıkıntı yaşayan A takım futbolcularının birer maaşı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın kısmi çalışma ödeneğiyle karşılanırken, ödenek için gerekli sigorta primi gün sayısını doldurmayan gençlere Başkan Turgay Büyükkarcı para desteği yaptı. (DHA)
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir