MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka’daki haczi eleştiren Saygılı’ya CHP’den çifte salvo
Politika
9 Mayıs 2024 Perşembe 13:48

Karşıyaka’daki haczi eleştiren Saygılı’ya CHP’den çifte salvo

CHP İzmir Milletvekilleri Mahir Polat ile Ednan Arslan Karşıyaka’da yaşanan haczi eleştiren AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’ya sert dille yanıt verdi. CHP’li Polat, “Sosyal medya trollüğü yapmak yerine vatandaşın arasına inerseniz, sokağın sesine kulak verirseniz eğer neden kaybettiğinizi anlarsınız” derken, Arslan da “Siz önce milletimizin 31 Mart'ta verdiği mesajı tekrar tekrar okuyun” açıklamasında bulundu.

GERÇEK İZMİR- Karşıyaka Belediyesi’nden alacaklı bir firmanın sandalye ve masaları haciz etme girişimi kentte tartışılmaya devam ediyor. AK Partililerin sert tepki gösterdiği olaya CHP’den İzmir Milletvekilleri Ednan Arslan ile Mahir Polat yanıt verdi. CHP’li vekiller AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’nın İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cemil Tugay’ı sorumlu tutmasına tepki gösterdi.

EĞER SAHAYA İNERSENİZ…

CHP’li Polat’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:
“Daha çok beklersiniz. Yerel seçimlerde İzmir’de büyük bir hezimete uğrayan AKP yöneticileri büyük bir çaresizlik içinde medet umdukları şeye bakın. Türkiye genelinde birinci parti olmuş partimize en büyük teveccühü İzmirli hemşehrilerimiz göstermiş ve başta Büyükşehir olmak üzere 30 ilçenin 28’ini  CHP’nin sosyal belediyecilik anlayışı ile yönetmesine izin vermiştir. Karşıyaka’yı sosyal belediyelik anlayışı ile yöneten, büyük başarılara imza atan Başkanımız @drcemiltugay aynı başarılı çalışmaları @izmirbld için yapmaya devam edecektir. Sosyal medya trollüğü yapmak yerine vatandaşın arasına inerseniz, sokağın sesine kulak verirseniz eğer neden kaybettiğinizi anlarsınız. Buradan hamaset yapmak kolay @Bilalsaygili, zihniyetiniz çarpık ve halktan kopuk. İlk genel seçimde vatandaş hak ettiğiniz cevabı size verecek bundan emin olun.”

MİLLETİN VERDİĞİ MESAJI TEKRAR OKUYUN

Yerel seçimlerde alınan sonuçlara işaret eden Ednan Arslan, Çarşaf çarşaf borçlarını belediye binalarına astığımız AKP’nin İzmir il başkanı konuşmuş. İktidarın engellerine rağmen CHP’li belediyeler; Türkiye’nin dört bir yanında “sadece” vatandaşlarımıza hizmet verdi.  Milletimiz de 31 Mart'ta takdirini yaptı, ferasetini gösterdi. Doğruluğu, dürüstlüğü ile İzmir’in bağrına bastığı Büyükşehir Belediye Başkanımız  @drcemiltugay’ın #İzmir ve İzmirliler için yapacağı başarılı işleri takip etmeye davet ediyorum. Siz önce milletimizin 31 Mart'ta verdiği mesajı tekrar tekrar okuyun” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir