MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kaya, Aslanoğlu ve Arslan’a yanıt verdi, ekledi: CHP belediyeciliği İzmir'de batmıştır!
Politika
13 Haziran 2024 Perşembe 17:37

Kaya, Aslanoğlu ve Arslan’a yanıt verdi, ekledi: CHP belediyeciliği İzmir'de batmıştır!

Toplu iş sözleşmesinde görüşmelerinde yaşanan anlaşmazlık İzmir Büyükşehir Belediyesi ile memurların örgütlü olduğu yetkili sendikayı karşı karşıya getirirken Kültürpark’ta süren eylemler CHP İzmir İl Banası önüne taştı. İl Başkanı Aslanoğlu eylemler ile ilgili ve İzmir Milletvekili Arslan’ın ‘İZNAN’ üzerinden iktidarı hedef alan açıklamalarına AK Parti İzmir Milletvekili Kaya’dan yanıt geldi.

GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atila Kaya sosyal medya hesabı üzerinden CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan’a yüklendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde yetkili sendika ile yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri tıkanınca memurlar eyleme geçti. Kültürpark’taki belediye hizmet binası önünde dün meclis toplantısı öncesinde yükselen tansiyon ve bugün CHP İzmir İl Binası önüne taşan isyan sonrasında Aslanoğlu bir açıklama yayınladı.

Aslanoğlu açıklamasında iktidarı hedef aldı. CHP İzmir Milletvekili Arslan ise iktidara ‘İZBAN’ üzerinden yüklendi.

AK Partili Kaya iki isme sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Kaya Aslanoğlu’nun eylemlerin sebebini iktidar olarak göstermesine tepki gösterirken, Arslan’ın açıklamalarına da yanıt verdi.

Kaya’nın açıklamaları şöyle;

1) CHP İzmir İl Başkanı Sn. Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi memurlarının Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde uzlaşma sağlanamaması üzerine başlattıkları eylemlerinin sebebini iktidar olarak göstermiş.

Hemşehrilerimizin aklıyla alay etmeyi alışkanlık haline getirdiler.  Aymazlığın bu kadarına da pes! Sn. Aslanoğlu'nun iddia ettiği gibi sorunun sebebi iktidar ise, neden sadece CHP'li İzmir Büyükşehir'in memurları eylemde! Her sıkıştığınızda, beceremediğinizde topu başkalarına atmayı artık bırakın. Taş olun baş yarın, iş yapın.

2) Yine CHP İzmir Milletvekili Sn. Ednan Arslan da "İzmir'e iktidar hakkını vermedi" diyor. Hem de utanmadan, sıkılmadan! 25 yıldır yönetiyorsunuz. Bunca yıllık CHP belediyeciliği döneminde, İzmir'e ne yaptınız diye sorarlar adama. Şu an gündemde yaşanan sorunların sebebi çok net bellidir. 25 yıldır devam eden CHP belediyeciliği İzmir'de iflas etmiş ve sonunda batmıştır.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Aslan olsun
 13 Haziran 2024 Perşembe 20:58
Doğru.... İzmir''de çuvalladılar
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir