MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kaya CHP'yi Yücel'in o sözleriyle hedef aldı: Ortaklarını da ne kadar kolay satıyorlar!
Politika
7 Ağustos 2023 Pazartesi 14:26

Kaya CHP'yi Yücel'in o sözleriyle hedef aldı: Ortaklarını da ne kadar kolay satıyorlar!

CHP'li Yücel'in seçim mesajları verdiği açıklamasında ittifak ortaklarını ve İYİ Parti Lideri Akşener'i eleştirmesine tepki gösteren AK Partili Kaya, "İşte halktan kopuk, jakoben, elitist CHP zihniyeti! Milletimizin kendilerine verdiği güçlü cevaptan hiç ders almamışlar. Beraber yol yürüdükleri ittifak ortaklarını da ne kadar kolay satıyorlar!" çıkışını yaptı.

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir Milletvekili Deniz Yücel'in divan başkanlığını yaptığı Konak Kongresi'nde yaptığı seçim değerlendirmesinde ittifak ortaklarını ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i eleştirdiği konuşmanın yankıları sürüyor. 

CHP'li Yücel'in, "Elbette seçimi kazanmamamıza etki eden başka faktörler de var. Başta İYİ Parti olmak üzere belli kesimlerin Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını tartıştırması... İYİ Parti Lideri Sayın Meral Akşener’in çok kırıcı ve ağır sözlerle masadan kalkması" sözlerine bir tepki de AK Parti cephesinden geldi. 

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, "İşte halktan kopuk, jakoben, elitist CHP zihniyeti!" çıkışında bulundu. 

İşte Kaya'nın mesajları: 
İşte halktan kopuk, jakoben, elitist CHP zihniyeti! Milletimizin kendilerine verdiği güçlü cevaptan hiç ders almamışlar. Beraber yol yürüdükleri ittifak ortaklarını da ne kadar kolay satıyorlar! Milletimize tepeden bakıp, hatayı kendilerinde değil milletimizde arayanlar, üstenci tavırlarıyla kibir saltanatlarını sürdürenler, kaybetmeye devam edecekler!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir