MENÜ
İzmir 19°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kaya'dan CHP Lideri'ne 'İzmir mesaisi' salvosu: 3 gün boyunca....
Politika
18 Haziran 2022 Cumartesi 13:56

Kaya'dan CHP Lideri'ne 'İzmir mesaisi' salvosu: 3 gün boyunca....

CHP Lideri'nin İzmir'deki 3 günlük programında temel atma ve açılış töreni olmaması üzerinden göndermede bulunan AK Partili Kaya, " Ulaşım, alt yapı için hadi açılışı geçtik, bir temel atma, bir proje bile yok! Üç gün boyunca, gezip, tozup, eğlendiler. Bari bir heykel açsaydınız" ifadelerini kullandı.

GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 3 günlük İzmir mesaisine yönelik sosyal medya hesabından göndermede bulundu.

CHP Lideri'nin 3 günlük programında temel atma ve açılış töreni olmaması üzerinden eleştiride bulunan Kaya, "Çeyrek asırdır İzmir'i yöneten CHP'nin Genel Başkanı kentte üç günlük program yapıyor, ulaşım, alt yapı için hadi açılışı geçtik, bir temel atma, bir proje bile yok! Üç gün boyunca, gezip, tozup, eğlendiler. Bari bir heykel açsaydınız! İzmir kokuyor, CHP'nin umurunda değil" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Özdem sezer
 19 Haziran 2022 Pazar 10:29
Mazot 30 ,et 150,SÜT yemi 440, peynir 140 kaya ne düşünüyorsun bu konuda
 İnci
 19 Haziran 2022 Pazar 09:48
Biz İzmir’imizden de Genel Başkanımızdan da Belediye Başkanımızdan da memnunuz. Siz önce ülkeyi içine attığınız çıkmazlardan kurtarın. Vatandaş geçinemiyor. Seçimlerde görüşmek üzere. Geliyor gelmekte olan
 Ganime
 18 Haziran 2022 Cumartesi 19:49
İlcelerde orgutte hic bir etkisi olmayan gölge yonetimlerle muhatap alip secilmis ilce baskanlari,genclik kollari,kadin kollarini diskalifiye ederrk ne sinsileye,ne liyakada uygun davranmadilar.Resmen demokrasiyle dalga gecip .ekipcilik yaptılar.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir