MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kaya'dan Kocaoğlu'na jet yanıt: Alay mı ediyorsunuz?
Politika
9 Kasım 2017 Perşembe 17:09

Kaya'dan Kocaoğlu'na jet yanıt: Alay mı ediyorsunuz?

Başkan Kocaoğlu'nun "Hükümet tarafından mutlaka minimum 30-35 bin kişilik UEFA standartlarında bir stadın yapılması gerekiyor. Stat yok, niyet de yok” sözlerine yanıt veren AK Parti İzmir Milletvekili, "İzmirli hemşehrilerimizin hafızasıyla alay mı ediyorsunuz! Her zaman diyorum ya, o kadar çok dava açıyorsunuz ki, günün sonunda açtığınız davaları unutuyorsunuz” ifadelerini kullandı.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bünyesinde düzenlenen Ege Bölgesi Spor Kurultayı’na Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun sözleri damga vurdu.

-KOCAOĞLU'NDAN SPOR ZİRVESİNE DAMGA VURAN ÇIKIŞ...

İzmir’in uluslararası futbol müsabakalarına ev sahipliği yapamadığına dikkat çeken Başkan Kocaoğlu, "Neden mi? İzmir’in UEFA standartlarında bir stadı yok o yüzden. Merkezi hükümet tarafından mutlaka minimum 30-35 bin kişilik UEFA standartlarında bir stadın yapılması gerekiyor. Stat yok, niyet de yok” dedi.

Başkan Kocaoğlu’na AK Parti cephesinden yanıt gecikmedi. AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya Kocaoğlu’nun çıkışına Twitter hesabından gönderdiği mesajlarla yanıt verirken, “İzmirli hemşehrilerimizin hafızasıyla alay mı ediyorsunuz! Her zaman diyorum ya, o kadar çok dava açıyorsunuz ki, günün sonunda açtığınız davaları unutuyorsunuz” ifadelerini kullandı.

İŞTE O MESAJLAR

- CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Aziz Kocaoğlu “Stat yok, niyet yok” demiş. İzmirli hemşehrilerimizin hafızasıyla alay mı ediyorsunuz! Her zaman diyorum ya, o kadar çok dava açıyorsunuz ki, günün sonunda açtığınız davaları unutuyorsunuz.

- İşte Sayın Kocaoğlu, unuttuysanız hatırlatalım; üç yıl boyunca sizin açtığınız bu davalar nedeniyle güzel İzmir’imize stadyumlar yapılamadı.

- Size, CHP’li ilçe belediye başkanlarına, ön bahçenize ve istemezükçü’lere rağmen İzmir’de üç stadyumumuzun da temelini attık.

- Yine boş durmuyorsunuz, tüm İzmir görüyor. Engellemek için elinizden geleni yapmaya devam ediyorsunuz. Ne yaparsanız yapın, İzmirli hemşehrilerimizin ve kulüplerimizin istediği bu stadyumların yapımını engellemeyeceksiniz!

- Spordan ve özellikle futboldan bi’haber olduğunuzu da açıklamalarınızla ortaya koymuşsunuz. UEFA kriterleri kapasiteye göre değil, saha standartlarına göre belirlenen bir hadisedir. Örnek, Göztepe Stadyumu’muzda UEFA Yarı Final maçı dahi oynanabilecektir.

- Uzun lafın kısası, siz polemik üretmeye devam edin, biz hizmet üretmeye devam edeceğiz. Laf üretmek bizim harcımız değil, iş üretmeye devam edeceğiz. İzmir için bir şey yapmak istiyorsanız, kente yapılacak hizmetlerin üzerine gölge etmeyin, başka ihsan istemiyoruz.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir