MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kaya’dan Büyükşehir’e salvo: O zihniyeti hendeklere gömeceğiz!
Politika
29 Ocak 2018 Pazartesi 11:10

Kaya’dan Büyükşehir’e salvo: O zihniyeti hendeklere gömeceğiz!

AK Parti İzmir Milletvekili Torbalı’da yaptığı konuşmada, “Büyükşehir Belediyesi Torbalı’nın her yerinde hendekler, çukurlar kazıyor. Allah’ın izniyle sizlerin desteği ile o zihniyeti o hendeklere 2019’da gömeceğiz” ifadelerini kullandı.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atila Kaya, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’in ilçe teşkilatına 4 yılda yapılan projeleri anlattığı toplantında önemli açıklamalarda bulundu.

İlçede yapılan anketlerde AK Parti’nin açık ara önde gittiğini ifade eden AK Parti İzmir Milletvekili Kaya, “Zaten bu nedenle Büyükşehir Belediyesi Torbalı’nın her yerinde hendekler, çukurlar kazıyor. Allah’ın izniyle sizlerin desteği ile o zihniyeti o hendeklere 2019’da gömeceğiz” dedi.

İşte Kaya’nın mesajları:
Seçim sürecine girmiş bulunuyoruz. Bundan sonra her ay istişare toplantıları yaparak yolumuza devam edeceğiz. Torbalı’da gerek bizim gerekse de muhalefet partilerinin yaptırdığı anketlerde AK Parti açık ara önde çıkıyor. Zaten bu nedenle Büyükşehir Belediyesi Torbalı’nın her yerinde hendekler, çukurlar kazıyor. Allah’ın izniyle sizlerin desteği ile o zihniyeti o hendeklere 2019’da gömeceğiz. Yeter ki birbirimize karşı samimi olalım. Sizlerden isteğim sahaya inin, partimizin, hükümetimizin ve belediyemizin ilçemize kazandırdığı hizmetleri anlatın. Kapı kapı dolaşacağız, hep birlikte Torbalı’nın geldiği noktayı hemşehrilerimize anlatacağız. Gerçekleştirdiğimiz anketlerde Torbalı’da oy potansiyelimiz yüzde 50, hedefimiz de bu olmalı…

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir