MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kemalpaşa’da kurban satış alanı teyakkuzu
Yerel Yönetimler
31 Mayıs 2024 Cuma 10:00

Kemalpaşa’da kurban satış alanı teyakkuzu

Kemalpaşa Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramı’nı sağlıklı ve hijyenik bir ortamda geçirebilmeleri için gerekli tüm hazırlıkları sürdürüyor

Kemalpaşa’da Kurban Bayramı’na yönelik hazırlıklarda belediye ekipleri sona yaklaştı. Bu yıl da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık hayvanların satışı ve kesimi, Sütçüler Yolu Cennet Mezarlığı karşısındaki alanda gerçekleştirilecek. Belediye, vatandaşlar ve hayvan sahipleri için tahsis edilen alanda kurbanlık satışı, yıkama ve kesim işlemleri için gerekli düzenlemeleri tamamlıyor.

HAYVAN SAHİPLERİNE ÖZEL DESTEKLER

Kemalpaşa Belediyesi, sağlıklı ve hijyenik kesim ortamları oluşturmak adına önemli önlemler aldı. Belirlenen kesim noktalarında gerekli ekipman, araç ve temizlik personeli her an destek verecek şekilde hazır bulundurulacak. Kurban satışı yapacak besicilerin talepleri doğrultusunda satış alanında çeşitli düzenlemeler yapıldı.

Su ve elektrik tesisatlarının yenilendiği alanda, tuvalet ve lavabolarda iyileştirmeler gerçekleştirildi ve hayvan sahiplerine düzenli olarak kireç desteği sağlandı. Mayıs ayı başından itibaren kesintisiz devam eden hazırlıklar sayesinde, kesim alanlarının hijyen standartları en üst seviyede tutulacak.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir