MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kemalpaşa’nın prestij projesini Bakan Özhaseki açacak
Yerel Yönetimler
19 Eylül 2017 Salı 14:44

Kemalpaşa’nın prestij projesini Bakan Özhaseki açacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Çarşamba günü İzmir’de olacak. Özhaseki sabah saatlerinde kentte ‘Kentsel Dönüşüm Zirvesi’ne katılacak. Özhaseki akşamüstü ise Kemalpaşa Belediyesi Kültür Merkezi’nin açılış kurdelesini kesecek.

GERÇEKİZMİR - Kemalpaşa Belediyesi’nin kendi özkaynaklarıyla ilçeye kazandırdığı kültür merkezinin açılışı Çarşamba günü Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla gerçekleşecek.

12 milyon TL’ye mal olan proje, Kemalpaşa Belediye Başkanı AK Partili Arif Uğurlu’nun da prestij projelerinden…

20 dönümlük bir alan üzerine kurulu merkezin içinde üç sinema salonu, tiyatro salonu,  toplantı salonu, kütüphane  mini seminer salonu ile her biri 24 derslikli beş adet eğitime destek sınıfı, langırt-bilardo-masa tenisi gibi ünitelerin olduğu gençlik merkezi yer alacak.

Bakan Özhaseki, sabah saatlerinde ‘Kentsel Dönüşüm Zirvesi’ne katılacak. Öğle saatlerinde zirveye katılanlarla yemek yiyecek. Bakan Özhaseki, ardından Kemalpaşa Belediyesi Kültür Merkezi’nin açılış kurdelesini kesecek.

Öte yandan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu ile birlikte merkeze giderek açılıştan bir gün önce son incelemeleri yaptı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir