MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kemeraltı'nda yağmur bu kez keyifle izlendi!
Güncel
6 Eylül 2023 Çarşamba 17:22

Kemeraltı'nda yağmur bu kez keyifle izlendi!

Yağmur sonrası sık sık su baskınları ile gündeme gelen Kemeraltı’nda bu kez aynı görüntüler oluşmadı. Başkan Soyer sosyal medya hesabından çarşı esnafının çektiği bir videoyu paylaşarak, ‘’Kemeraltı esnafımızdan gelen video ile yüreğimize su serpildi. Altyapı çalışmalarımız tamamlandığında her yağmuru keyifle izleyeceğiz’’ notunu düştü.

GERÇEKİZMİR - İzmir’de iki gündür sağanak yağışlar etkisini sürdürüyor.

Daha önce meydana gelen şiddetli yağışlar ile birlikte Konak’ta bulunan İzmir Tarihi Çarşısı Kemeraltı sık sık sular altında kalırken, çarşı esnafı da konu ile ilgili şikayetçi olmuştu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi gelen şikayetlerin sonucunda konunun çözümü için tarihi çarşıda uzun süredir altyapı çalışmaları sürdürürken Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabından Kemeraltı esnafının çektiği bir videoyu paylaştı. Videoda yağmura rağmen çarşıda su göllerinin oluşmadığı ve hayatın normal akışının devam ettiği görülüyor.

Esnaf videoda, ‘’Yağan yağmur sonrası yollarımız tertemiz. İnsanlar şortları ile yürüyebilecek seviyede. Mallarımız dışarıda. Herhangi bir baskınımız söz konusu değil’’ ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir