MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu CHP İzmir'in yeni binasını o mesajla açtı: Sandık gelecek, bu düzen değişecek!
Politika
14 Şubat 2022 Pazartesi 07:45

Kılıçdaroğlu CHP İzmir'in yeni binasını o mesajla açtı: Sandık gelecek, bu düzen değişecek!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Buca Metrosu'nun temel atma töreni öncesinde CHP İzmir'in Konak Kültür Mahallesi'ndeki yeni il binasının resmi açılışını gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu binayı gezdikten sonra yaptığı açıklamada, "Bu güzel binalar, sakın bizlerin rehavete kapılmasına sebep olmasın. Bizlerin sürekli halkın arasında, yanında olması ve onların derdini dinlemesi gerek. Merak etmeyin o sandık gelecek ve bu düzen değişecek" ifadelerini kullandı.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Sevgililer Günü'nde İzmir'de tarihi bir mesaiye imza atıyor. 

Kent tarihinin en büyük yatırımı ve raylı sistemin ağının 5.ayağı olan Buca Metrosu'nun temeli CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılacağı törenle atılacak.

İLK KURDELEYİ CHP İZMİR'DE KESTİ 
Kılıçdaroğlu tarihi tören öncesi ilk mesaiyi CHP İzmir'de yaptı.

CHP Genel Başkanı'nın öğleden sonra havayoluyla geldiği İzmir'deki ilk durağı Konak Kültür Mahallesi'ndeki partinin yeni il binası oldu. Kılıçdaroğlu burada CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, CHP İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP PM Üyesi Rıfat Nalbantoğlu ve Devrim Barış Çelik, İzmir Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, parti yöneticileri ve partililerin katıldığı törenle CHP İzmir Örgütü'nün kentteki yeni binasının resmi açılışını gerçekleştirdi. 

Kılıçdaroğlu, CHP İzmir İl Başkanı Yücel ve törene katılanlar ile birlikte açılış kurdelesini kesmesinin ardından yeni il başkanlığı hizmet binasını gezdi. CHP Lideri İl başkanlığı makamını da ziyaret ederek burada partililerle bir süre sohbet etti. Kılıçdaroğlu, partinin konferans salonunda CHP İzmir İlçe örgüt başkanları, İlçe Belediye Başkanları ve İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. 



KILIÇDAROĞLU: O SANDIK GELECEK BU DÜZEN DEĞİŞECEK
CHP Lideri burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: Bugün İzmir’de olmaktan, yeni il binamızın açılışı gerçekleştirmekten çok mutluyuz. Sayın başkana ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Gayet güzel, modern bir il merkezi kazandırılmış. Sayın il başkanımız çok güzel ifade etti. Bu binanın İzmirlilerin ve ihtiyacı olan herkesin buluşma yeri olması çok önemli. Bu güzel binalar, sakın bizlerin rehavete kapılmasına sebep olmasın. Bizlerin sürekli halkın arasında, yanında olması ve onların derdini dinlemesi gerek. Merak etmeyin o sandık gelecek ve bu düzen değişecek. Yeni il binamızın partimize ve İzmir’e hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

YÜCEL: İZMİRLİNİN BULUŞMA MERKEZİ OLACAK
CHP İl Başkanı Yücel ise yaptığı konuşmada, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılışı gerçekleştimesinin kendileri için büyük onur olduğunu ifade etti. Yücel, “Sayın Genel Başkanım, sizin olurlarınızla, genel merkezimizin büyük katkılarıyla, İzmir il örgütümüze kazandırılan bu modern ve iktidarımıza yakışacak hizmet binamızın açılışını yapmanız hem örgütümüz hem de İzmir için çok anlamlı ve değerli. Biz burayı sadece il başkanlığı binası olarak değil, İzmirlinin buluşma merkezi olarak da planladık. Yani bu bina, sadece örgütümüzün değil, tüm İzmirli vatandaşlarımızın evi, sığınağı ve mücadele merkezi olacak. Açılışımızı yaparak ve bizleri ziyaret ederek onurlandırdığınız, İzmir Büyükşehir Belediyemizin rekor yatırımla temelini atacağı Buca metrosunun temel atma töreni sebebiyle de kentimize geldiğiniz için, bu bina da emeği olan tüm yöneticilerim ve örgütüm adına bir kez daha teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.


Kılıçdaroğlu, CHP izmir İl Başkanlığı kütüphanesinde yer alan, kendisinin seçme yazılar ve konuşmalarından oluşan “Kemal Kılıçdaroğlu Özgür ve Adil Bir Türkiye İçin Yürüyüş” isimli kitabını da imzaladı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir