MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu: Kaftancıoğlu görevinin başındadır!
Politika
15 Haziran 2022 Çarşamba 12:51

Kılıçdaroğlu: Kaftancıoğlu görevinin başındadır!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun siyasi parti üyeliğinin düşürülmesini değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, Kaftancıoğlu'nun görevinin başında olduğunu belirtti, ''Adaletsizliğe boyun eğmeyeceğiz'' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun siyasi parti üyeliğinin düşürülmesi ile ilgili açıklama yaptı.

''CANAN KAFTANCIOĞLU GÖREVİNİN BAŞINDADIR''
Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

''Canan Kaftancıoğlu görevinin başındadır. Biz Canan Hanım'ı İstanbul İl Başkanı olarak yüreğimize yazdık. Adaletsizliğe boyun eğmeyeceğiz. Canan Hanım ne yaptı? Neden il başkanlığı düşürülüyor birilerinin talimatıyla? Biz evet mi diyeceğiz? Bizde Kuva-yi Milliye ruhu vardır. Hukuka saygılıyız ama adalet olduğu sürece. Haksızlık yapılarak üyeliği düşürüldü biz bu karara uymayız.''

DBP'Lİ MİLLETVEKİLİNİN POLİSE SALDIRISINA TEPKİ
Kılıçdaroğlu, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz'in, İstanbul Kadıköy'deki eylemde polise yumruklu saldırısına da tepki gösterdi.

CHP lideri, ''Asla doğru bulamayız, doğru değil. Güvenlik güçlerine yumruk atmak doğru değil. Hele hele bir milletvekilinin yapması asla doğru değil'' dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir