MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu-Kocaoğlu görüşmesi yapılmadı... MYK öncesine kaldı!
Politika
15 Ocak 2019 Salı 13:48

Kılıçdaroğlu-Kocaoğlu görüşmesi yapılmadı... MYK öncesine kaldı!

CHP'de gözler yarın yapılacak ve İzmir Adayı'nın da açıklanması beklenen MYK ve PM toplantılarına çevrilirken, sürpriz bir gelişme yaşandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu da Ankara'ya çıkarma yaptı. Kocaoğlu-Kılıçdaroğlu görüşmesi gün içinde gerçekleşmedi. İkilinin çarşamba günü MYK toplantısından önce 10:30'da görüşeceği öğrenildi.

GERÇEKİZMİR - Türkiye yüzünü 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere çevirirken, Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) cephesinde önemli gelişmeler yaşanıyor. 

CHP'de gözler yarın yapılacak Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantılarına çevrildi. İki kritik toplantı sonunda partini kalesi olarak nitelenen İzmir'in Büyükşehir Adayı'nın da açıklanması bekleniyor. 

CHP'de MYK ve PM zirveleri öncesi kulislere Seferihisar Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in aday olarak açıklanacağı bilgisi düşerken, İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in Ankara'da mesaisini sürdürdüğü saatlerde sürpriz bir gelişme yaşandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Başkent'e çıkarma yaptı. 

Geride kalan yılın 1 Ekim günü veda kararı alan ve 15 yıldır oturduğu koltuğa yeniden aday olmayacağını açıklayan Kocaoğlu'nun Ankara'da CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile 'İzmir Adayı' gündemiyle görüşmesi bekleniyor.

GÖRÜŞME ÇARŞAMBA SABAHINA KALDI

Kocaoğlu-Kılıçdaroğlu görüşmesi gün içinde gerçekleşmezken, MYK toplantısından önce sabah erken saate kaldığı öğrenildi. İkilkinin öarşamba günü  MYK öncesi saat 10:30'da görüşeceği belirtildi.

Kulislerde Kocaoğlu'nun CHP Lideri'ne,  Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'u Büyükşehir Adayı olarak önereceği konuşuluyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Tepki
 16 Ocak 2019 Çarşamba 10:08
Genel baskani tebrik ediyorum kabul etmemesi en doğru karar bencede
 veli kavalı
 16 Ocak 2019 Çarşamba 08:56
tuncay özkan gibi türkiye çapında bilinen sevilen isim çıktıktan sonra ilçe adayları gösterilirse izmir riske girebilir
 Ali Toksoy
 15 Ocak 2019 Salı 22:57
Cevat Durak bey olsun
 Cengiz cansız
 15 Ocak 2019 Salı 21:41
Aziz kocaoğlunu genel başkan çağırmamış demek ki kendi istediği atandın diye hamle yapıyor aklı sıra izmir süprize hazırlansın üstelik yarında açıklanmayacak izmir adayı bekleyip görelim.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir