MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu başkanlara o talimatı verdi: Sorun istemiyorum!
Politika
29 Mayıs 2022 Pazar 12:50

Kılıçdaroğlu başkanlara o talimatı verdi: Sorun istemiyorum!

Kılıçdaroğlu, seçime giderken belediyelerle il ilçe örgütleri arasında sorun istemediğini söyledi. “Örgütle belediyeler arasında sorun oluyorsa? Aşın bunları. Örgüt ile belediyeler arasında asla sorun istemiyorum.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 250’ye yakın belediye başkanı ile Van’da belediye başkanları kampını gerçekleştirdi. Kampın basına kapalı bölümünde başkanlara seslenen Kılıçdaroğlu, "Seçime hazır mıyız? Bana sorarsanız en hazırlıklı parti biziz. AK Parti’den daha hazırlıklıyız, AK Parti’den daha hazırız" dedi.

"ÖRGÜT İLE BELEDİYELER ARASINDA SORUN İSTEMİYORUM"
Habertürk'ten Mahir Kılıç'ın haberine göre Kılıçdaroğlu, seçime giderken belediyelerle il ilçe örgütleri arasında sorun istemediğini söyledi. “Örgütle belediyeler arasında sorun oluyorsa? Aşın bunları. Örgüt ile belediyeler arasında asla sorun istemiyorum.” dedi.

CHP LİDERİ: İKLİM DEĞİŞTİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “CHP Sivas’ın doğusuna gidemez” dediğini belirten Kemal Kılıçdaroğlu, “Van’a geldik, artık kendileri gidemiyorlar. İklim çok değişti. Artık AK Parti’liler gidemiyor. Yeni yeni evlere gitmeye başladınız. Ev ev çalışması lazım.“ ifadelerini kullandı.

CHP lideri ayrıca önümüzdeki hafta da “Bize Katılın” afişlerinin billboardlara asılmasını istedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Seçmen
 29 Mayıs 2022 Pazar 22:58
Belediye başkanları kendilerini parti üstü güç olarak görüyorlar sanki 5 yıl bitmeyecekmiş gibi.ama kendileride bir gün eskiler listesine eklenecekler.başkanların baskısında arkadaşlar bir birine selam veremiyor.işimizden oluruz diye veya yakınım işsiz kalır diye.
 Vatandaş
 29 Mayıs 2022 Pazar 14:19
Örgütlerede talimat verirseniz genel merkez tarafından aday gösterilip vatandaşlar tarafından seçilen belediye başkanı ve meclis üyelerinede örgütün saygılı olması ve projelerinin arkasında durmalarını da söylerseniz iyi olur sayın genel başkanım
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir