MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu ile Kocaoğlu'ndan Başkent'te ayaküstü zirve!
Politika
22 Kasım 2017 Çarşamba 17:43

Kılıçdaroğlu ile Kocaoğlu'ndan Başkent'te ayaküstü zirve!

Başkan Kocaoğlu, Bilkent Otel'deki belediye başkanları toplantısı sonrası soluğu kürsüden inerek çıkışa yönelen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun yanında aldı. İkili çıkışa kadar birlikte yürüyerek bir görüşme yaptı. Toplantıda konuşan Kocaoğlu, akıllı kent, yerelde kalkınma ve spora destek üzerinden mesajlar verdi.

GERÇEKİZMİR - CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin belediye başkanlarıyla Ankara’da yapılacak zirvede bir araya geldi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve ilçe belediye başkanları da zirveye katılmak için Başkent’e çıkarma yaptı. Bir kısmı bir gün önceden Ankara’ya geçen İzmirli başkanlar Bilkent Otel’de gerçekleşecek zirvede Başkan Kocaoğlu'nun yanı sıra Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ dışındaki 21 ilçe belediye başkanı katıldı.

- KILIÇDAROĞLU'NDAN İZMİR'E ÇİFTE ÖVGÜ... 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu toplantıda önemli mesajlar vererek, İzmir'e de çifte övgü gönderirken çıkışta önemli bir gelişme yaşandı. 



İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu toplantı sonrası soluğu kürsüden inerek çıkışa yönelen CHP Genel Başkanı'nın yanında aldı. Kılıçdaroğlu otel çıkışına kadar Kocaoğlu ile birlikte yürürken, CHP Lideri ile Büyükşehir Belediye Başkanı ayaküstü bir zirve gerçekleştirdi. 


'AKILLI KENTİ' ANLATTI, O MESAJI VERDİ! 
Öte yandan CHP'de Kılıçdaroğlu'nun konuşması sonrası basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda yaklaşık 50 belediye başkanı kürsüden mesajlar verdi, Kılıçdaroğlu'nun konuşmaları tek tek dinleyerek not aldığı öğrenildi. Kılıçdaroğlu'nun toplantıda belediye başkan adayları belirleme sürecinde örgütlerin etkisinin olmayacağını yinelediği de öğrenildi. 

Toplantıda İzmir'den konuşan tek isim Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu oldu. Başkan Kocaoğlu Türkiye'de ilk kez İzmir'de hizmete alınan 'Akıllı kent' sistemini anlatırken bir de öneride bulundu. Kocaoğlu'nun belediye başkanlarının profesyonel spor kulüplerine karışmamasını amatör spor kulüplerini desteklemesini önerdi.

YERELDE KALKINMAYA DİKKAT ÇEKTİ
Kocağlu'nun yerelde kalkınmanın önemine dikkat çektiği ve "Mutlaka  belediye başkanlığı yaptığımız kentin ilçenin yerelde kalkınmasında, kentin dinamiklerinin faaliyete geçirilip kalkınmanın hayata geçirilmesinden yanayız" mesajı verdiği öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir