MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu'na ilçe başkanından Gaziemir dosyası
Politika
4 Nisan 2018 Çarşamba 15:42

Kılıçdaroğlu'na ilçe başkanından Gaziemir dosyası

CHP Gaziemir İlçe Örgütü Ankara'ya gitti. İlçe Başkanı Özkan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na Gaziemir dosyası verdi.Ziyarette eski başkan Tekin de yer aldı.

CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, ilçe yöneticileri, İl ve Kurultay Delegeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetimleri ile birlikte CHP Grup toplantısına katılarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette uzun süre ilçe başkanlığı görevi yaptıktan sonra koltuğu Özkan'a devreden Umut Tekin'in yanısıra 2009'da ilçenin kazanılmasında büyük etkisi olan dönemin ilçe başkanı Yüksel Demirsoy da yer aldı. 

Özkan: Tebrik ve bilgi amaçlı ziyaret

Ziyaret ile ilgili bilgi veren İlçe Başkanı Özkan, “Kongrelerde seçilen yöneticilerimiz ile birlikte kurultay sonrası hem Genel Başkanı tebrik etmek hem de Gaziemir ile ilgili bilgilendirmek amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdiklerini, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na; Demokrasimize ve Cumhuriyetimize sahip çıkma adına CHP Gaziemir Örgütü’nün elinden gelen çalışmayı yaptığını,  Hak Hukuk Adalet anlayışının 2019 yılında ki tüm seçimlerde hâkim olacağına inanarak çalışmaların daha da arttırılacağının sözünü vererek ayrıldıklarını” iletti.

Genel Başkan'a Dosya

Ziyaretin sonunda İlçe Başkanı Özkan ve ilçe örgütü, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na hazırladıkları Gaziemir dosyasını takdim ederek ayrıldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir