MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu’ndan 2 önemli İzmir mesaisi: Önce kutlama sonra kamp!
Politika
6 Eylül 2022 Salı 08:27

Kılıçdaroğlu’ndan 2 önemli İzmir mesaisi: Önce kutlama sonra kamp!

CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu 9 Eylül’de 100.yıl kutlamaları için geleceği kentte 10 Eylül günü de iş dünyası ile temaslarda bulunacağı yarım günlük bir mesai yapacak. Kılıçdaroğlu bu programdan 15 gün sonra İzmir’de bu kez milletvekilleriyle 3 günlük kamp yapacak.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu eylül ayında 2 önemli İzmir mesaisine imza atacak. 

TARİHİ KUTLAMA İÇİN GELİYOR 
CHP Genel Başkanı ilk olarak 9 Eylül’de geleceği İzmir’de 100.kuruluş yılı kutlamalarına katılacak. Gündoğdu Meydanı’da tarihin en görkemli kutlamaları olması beklenen geceye bizzat tanıklık edecek Kılıçdaroğlu, 10 Eylül günü de İzmir’de yarım günlük bir mesai yapacak. CHP İl Başkanlığı’nın netleştirmek için çalışmalarını sürdürdüğü bu yarım günlük programda CHP Lideri’nin kentin iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. 

SEFERİHİSAR’DA KRİTİK KAMP 
Kılıçdaroğlu bu mesaiden 2 hafta sonra bu kez kritik bir kamp için kente gelecek. CHP Genel Başkanı yeni yasama yılı öncesinde partili tüm milletvekilleriyle Seferihisar’da bir araya gelerek kampa girecek. CHP’nin 22 Eylül günü başlayacak ve yeni yasama yılında izlenecek yol haritasının yanı sıra seçim çalışmalarının da masaya yatırılacağı kritik kampı 25 Eylül günü sona erecek. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir