MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu’ndan Balçova’ya 'aydınlanma’ övgüsü: Gurur duyuyorum!
Politika
3 Nisan 2018 Salı 17:01

Kılıçdaroğlu’ndan Balçova’ya 'aydınlanma’ övgüsü: Gurur duyuyorum!

Başkan Çalkaya ve CHP Balçova İlçe Örgütü Ankara’da ‘Lider’le bir araya geldi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 16 Nisan’da açılış konuşmasını yapacağı ve köy enstitülerinin kuruluş yıldönümü nedeniyle her yıl düzenlenen program ve Aydınlanma Ödülü etkinliğiyle gurur duyduğunu söyledi.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balçova Örgütü, Belediye Başkanı Mehmet Ali Çankaya önderliğinden Ankara çıkarması yaptı. 

- VE KILIÇDAROĞLU'NUN 2 GÜNLÜK İZMİR PROGRAMI BELLİ OLDU... 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gündeme dair önemli mesajlar verdiği grup toplantısına katılan Başkan Çalkaya, CHP İzmir Milletvekilleri Tacettin Bayır ve Ali Yiğit, CHP Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz ve partililer TBMM’de ‘Lider’le görüşme fırsatı da yakaladı. 

Balçova Belediye Başkanı Çalkaya görüşmede CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na ilçedeki hizmet ve projeler hakkında, CHP İlçe Başkanı Eryılmaz da örgütlenme çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Başkan Çalkaya, Kılıçdaroğlu 16 Nisan’da Balçova’da yapılacak Köy Enstitüleri'nin 78'inci Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle düzenlenecek olan Eğitimde Geleceği Düşünmek Sempozyumu hakkında detaylı bir bilgilendirme de yaptı. 

KILIÇDAROĞLU: GURUR DUYUYORUM 
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun da köy enstitülerinin önemine değinen bir konuşma yaparak Balçova’da köy enstitülerinin yıldönümü nedeniyle her yıl düzenlenen program Balçova Belediyesi ve Yeni Kuşak Köy Enstitüleri'nin Aydınlanma Ödülü etkinliğiyle gurur duyduğunu söyledi. 

Öte yandan buluşmada CHP Balçova İlçe Başkanı Eryılmaz CHP Genel Başkanı’na kimsesiz çocuklar yararına yapılan atkı ve kazaklardan bir numune sunarak yardım kampanyası hakkında bilgi de verdi. 



AÇILIŞ KONUŞMASINI KILIÇDAROĞLU YAPACAK 
Balçova Belediyesi ve Yeni Köy Enstitülüler Derneği'nin katkılarıyla her yıl düzenlenen ve dünyanın farklı bölgelerinden 60 panelistin katılacağı Eğitimde Geleceği Düşünmek Sempozyumu bu yıl 16-17-18 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Aydınlanma Ödülleri'nin de dağıtılacağı sempozyumun ilk gününde açılış konuşmasını CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu yapacak. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Gokhan kamalı
 3 Nisan 2018 Salı 18:07
Bence helal olsun bu Balçova ilçe örgütünr
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir