MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu'ndan 'Bir Kira Bir Yuva'ya destek
Politika
4 Kasım 2020 Çarşamba 21:50

Kılıçdaroğlu'ndan 'Bir Kira Bir Yuva'ya destek

İzmir'de yaşanan 6,9'luk depremin yaralarını sarmak için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in başlattığı "Bir Kira Bir Yuva"ya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan destek geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İzmir depreminde evi yıkılan ve hasar gören vatandaşlar için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından başlatılan 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına destek vererek bir ailenin 5 aylık masrafını üstlendiği öğrenildi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dün yaptığı açıklamada, 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasını başlattı. Kampanya, ev ihtiyacı olan depremzedeler ile bu ihtiyacı karşılamak isteyen vatandaşları buluşturuyor. Dün saat 16.30'da başlatılan kampanyaya ise ilgi büyük.

Edinilen bilgiye göre; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir depreminde evi yıkılan ve ağır hasar gören vatandaşlar için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından başlatılan 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına destek vererek bir ailenin 5 aylık masrafını üstlendi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir