MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu'ndan Cumhur İttifakı'na 'depremzede' çıkışı: O toplantıya katılmadılar çünkü...
Politika
5 Nisan 2022 Salı 13:51

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhur İttifakı'na 'depremzede' çıkışı: O toplantıya katılmadılar çünkü...

CHP Lideri, İZDEDA üyelerinin katıldığı grup toplantısında yaptığı konuşmada AK Parti ve MHP'ye sert eleştirilerde bulundu. Kılıçdaroğlu, "Toplantı yaptınız bütün partileri davet ettiniz, siyasi partileri beraber davet ettiniz. AKP ve MHP katılmadı çünkü kendilerini suçlu görüyorlar... AKP’ye gittiniz, sizi kapından kovdular" dedi.

GERÇEKİZMİR – İzmir Depremzedelerle Dayanışma Derneği (İZDEDA) üyeleri talep ve sorunlarını dile getirmek için Ankara’ya çıkarma yaptı. 

İZDEDA üyeleri Başkent’teki temasları sırasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) grup toplantısına da katıldı. 

Toplantıda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuyla ilgili özel bir parantez açarken, AK Parti ve MHP İzmir İl Yönetimlerine sert eleştirilerde bulundu. 

Kılıçdaroğlu şu mesajları verdi: 

HAKKINIZI SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ! 
İzmir depremzedeleri güzel bir dernek kurmuşlar. Dernek kurduğunuz için haklarınıza sahip çıktığınız için size teşekkür ediyorum. Hakkınızı hukukunuzu savunmaya devam edeceğiz! 

KATILMADILAR ÇÜNKÜ KENDİLERİNİ SUÇLU GÖRÜYORLAR! 
Toplantı yaptınız bütün partileri davet ettiniz, siyasi partileri beraber davet ettiniz. AKP ve MHP katılmadı çünkü kendilerini suçlu görüyorlar, ama biz geldik yanınızda durduk durmaya devam ediyoruz.

SİZİ KAPIDAN KOVDULAR! 
Belediye başkanlarımız ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar. AKP’ye gittiniz, sizi kapıdan kovdular. Deprem mağdurunu kınayacağına onları davet et sen...  İktidarsın, eleştiri varsa soğukkanlı dinlemelisin, derdini anlatmak için gelen depremzedeleri polisleri çağırıp kapı dışarı ediyorsan sen İzmir’i de Türkiye’yi de yönetemezsin. Temel hedefimiz depremzedeler için uzun vadeli düşük faizli kredi vermeleri... Verirlerse pek çok sorun aşılmış olacaktır.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir