MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu'ndan 'İzmir-Aydın' mesaisi: O başkanın adaylığını açıkladı
Politika
20 Ekim 2017 Cuma 14:33

Kılıçdaroğlu'ndan 'İzmir-Aydın' mesaisi: O başkanın adaylığını açıkladı

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan muhtarlar toplantısına katılmak için havayoluyla Ankara’dan İzmir’e geldi. Kılıçdaroğlu partililer tarafından karşılandı. Kılıçdaroğlu, Aydın'da katıldığı toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun 2019 yerel seçimlerinde yeniden aday olacağını açıkladı.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ‘Muhtarlar Toplantısı’na katılmak için havayoluyla Ankara’dan İzmir’e geldi.

CHP Lideri’ni İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, milletvekilleri, belediye başkanları ve ilçe başkanları karşıladı. İsimleri il başkanlığı ve ilçe başkanlığı için geçen bir çok ismin karşılamada yer alması dikkat çekti.

Kılıçdarıoğlu havalimanından özel araçla Kuşadası Efes Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek muhtarlar buluşmasına katılmak için ayrıldı.

ÇERÇİOĞLU'NU İLAN ETTİ
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen programda muhtarlara seslendi. 

AK Parti’de istifası istenen başkanlarla ilgili olarak, "Siz hak dahi aramadan istifa edeceksiniz diyorsunuz. Çocuğuna nasıl hesap verecek? Seçimle gelen birinin bu kadar ağır yaptırımla kalması doğru değildir" dedi.

Kılıçdaroğlu, istifası istenen belediye başkanlarıyla ilgili şunları söyledi: "Birbirimize selam veremez hale geldik? Her şeyi ben biliyorum derseniz o ülkede demokrasinin dibine kibriti çakmış olursunuz. Hükümet, vali, beni haksız yere görevden aldı, giderim hakkımı ararım. Bu adalet arayışını gösterir. Haksız muameleyle karşı karşıya kaldım diyor. Siz hak dahi aramadan istifa edeceksiniz diyorsunuz. Çoluk çocuğu yok mu, demeyecek mi niye istifa ettin? Çocuğuna nasıl hesap verecek? Seçimle gelen birinin bu kadar ağır yaptırımla kalması doğru değildir. Aday göstermezseniz seçime girmez mesele biter, öbür türlü yanlıştır." 

Kılıçdaroğlu ayrıca 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Özlem Çerçioğlu’nun aday olacağını söyledi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun çok başarılı çalışmalara imza attığını kaydeden Kılıçdaroğlu, “Topuklu Efemiz çok başarılı hizmet ve yatırımlara imza attı. Bu başarısını önümüzdeki dönemlerde de sürdürmesi en büyük temennimiz. Halkın desteği de arkasında. Halkın desteğini arkasına alanın başımın üstünde yeri var. Önümüzdeki yerel seçimlerde 'Topuk Efemiz'in yeniden aday olması için her türlü imkanı sağlayacağım” dedi.

SELÇUK MOLASI
CHP Lideri, Aydın'daki programının ardından İzmir üzerinden Ankara'ya döndü. Kılıçdaroğlu, Aydın'dan dönerken Selçuk'ta bir kahvehanede mola verdi. İl Başkanı Güven, İzmir Büyükşehir Belediye başkanı Kocoağlu, vekiller ve çok sayıda yöneticinin de eşlik ettiği Kılıçdaroğlu vatandaşlarla sohbet etti. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir