MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'de Tugay, Kocaoğlu ve Soyer'e ziyaret!
Politika
24 Temmuz 2024 Çarşamba 12:31

Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'de Tugay, Kocaoğlu ve Soyer'e ziyaret!

7. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'de ikinci gün mesaisinde Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile önceki dönem Büyükşehir Başkanları Aziz Kocaoğlu ve Tunç Soyer'i ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, Tugay ziyareti sonrası basına kısa bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, vefat eden eski il başkanlarından Ekrem Bulgun'un ailesine de taziye ziyareti gerçekleştirdi.

GERÇEKİZMİR - İzmir’de gerçekleştirilen Basın Özgürlüğü Buluşması programı için kente gelen 7. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'de ikinci gün mesaisine Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i ziyaret ederek başladı.

Soyer ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından, "Cumhuriyet Halk Partisi 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kızımla açtığımız avukatlık bürosuna ziyaretimize geldi, şeref duyduk, teşekkür ediyoruz." mesajını paylaştı.

Kılıçdaroğlu daha sonra eski Büyükşehir başkanlarından Aziz Kocaoğlu'nu Alsancak'taki ofisinde ziyaret etti. 

Kocaoğlu ziyaretinin ardından Kılıçdaroğlu'nun durağı Egemenlik Binası oldu. Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ı ziyaret etti.

"SORUNSUZ BELEDİYE YOK… AKILCI POLİTİKALARLA ÇÖZÜLECEKTİR"

Kılıçdaroğlu Tugay ziyareti sonrası basına yaptığı açıklamada, “Her belediyenin olduğu gibi İzmir’in de sorunları var. Sorunsuz belediye yok. Ama biz sayın başkanın var olan sorunları akılcı politikalarla çözeceğine inanıyorum. Dolayısıyla kendisini hepinizin huzurunda kutluyorum ve başarılar diliyorum” dedi.

"VAR OLAN POLİTİKALAR BAŞARIYLA SÜRDÜRÜLECEKTİR"

Kılıçdaroğlu, Tugay’ın 4 aylık performansının sorulması üzerine, “Başkan daha yeni oturdu. Bir bakalım. Var olan politikalar başarıyla sürdürülecektir” dedi.

Kılıçdaroğlu'na ziyaretlerde İzmir milletvekilleri Sevda Erdan Kılıç, Mahir Polat ve Rıfat Nalbantoğlu ile PM eski Üyesi Devrim Barış Çelik eşlik etti.

BULGUN'UN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Kılıçdaroğlu son olarak geçtiğimiz günlerde vefat eden eski il başkanlarından Ekrem Bulgun'un ailesine de taziye ziyareti gerçekleştirdi. 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir