MENÜ
İzmir 23°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'de dikkat çeken 'Tunç Soyer' mesajı!
Politika
2 Eylül 2026 Çarşamba 22:00

Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'de dikkat çeken 'Tunç Soyer' mesajı!

Karşıyaka Suat Taşer Kültür Merkezi'ndeki 'Milli Bilinç, Güçlü Türkiye' programına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Değerli dostlarım yarın sizin Büyükşehir Belediye Başkanınız Tunç Soyer’i ziyaret edeceğim. Onun için de adalet arıyoruz. Umarız kısa süre içinde adalet gerçekleşir." ifadelerini kullandı.

GERÇEKİZMİR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bostanlı Suat Taşer Kültür Merkezi'ndeki 'Milli Bilinç, Güçlü Türkiye' programına katıldı.

Konuşmasında Kooperatatif Davası'ndan tutuklu bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Tunç Soyer özelinde mesaj veren Kılıçdaroğlu şunları söyledi;

"Aileleri dinledik, acıları dinledik. Acının ne olduğunu yaşayanlar daha iyi bilir. Ama bizler acıları dinlerken vicdanımızın sesini de dinliyoruz. Nede bu acılar, neden bu felaketler? Ve aileler neden bu kadar zor durumda kalabiliyor. Ülkede hakim var, savcı var, güvenlik güçleri var. Bunların görevi ne? Adaleti sağlamak. Haksızlıklarla mücadele etmek. Eğer bunlar olayları kapatmak gibi bir rol üstlenirse devlet büyük yara alır. Devlet dediğimiz kurum adaleti sağlayan bir kurumdur. Onun liyakatli kadroları adalet için mücadele eder. Olayları örtmek için savcı, hakim, avukat işbirliği yaparsa orada hukuk yara alır, adalet dediğimiz kavram son bulur. Değerli dostlarım yarın sizin Büyükşehir Belediye Başkanınız Tunç Soyer’i ziyaret edeceğim. Onun için de adalet arıyoruz.Herkes için aradığımız gibi. Umarız kısa süre içinde adalet gerçekleşir."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2026 Gerçek İzmir