MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'de örgütle mini zirve: Ne mesaj verdi?
Politika
22 Kasım 2019 Cuma 15:38

Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'de örgütle mini zirve: Ne mesaj verdi?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu belediye başkanları çalıştayı kapsamında gerçekleşen koordinasyon toplantıları sırasında CHP İl Başkanı Yücel ve İl Yönetimi ile de bir araya geldi. 

Gizem TABAN / GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) İzmir'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla gerçekleşen belediye başkanları çalıştayı önemli bir buluşmaya da zemin oldu. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu koordinasyon toplantıları kapsamında CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve İl Yönetimi ile de bir araya geldi. Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan'ın da katıldığı buluşmada İl Yönetimi Kılıçdaroğlu'nu delege seçimleri süreci hakkında bilgilendirdi. 

Yöneticilerin süreç içinde yaşanan bazı aksaklıkları Kılıçdaroğlu’na anlattıkları belirtilirken, 3-4 listeli yarışların yaşandığı mahallelerde sorunsuz şekilde süreç geçirdiklerini de ifade ettikleri belirtildi. Bazı yöneticilerin de kadın ve gençlik kotasına uyulması gerektiğine dikkat çektiği ifade edildi. Ayrıca bazı yöneticilerin  'aktif-pasif üyelik' kavramının partiye kazandırılması gerektiğini gündeme getirdikleri öğrenildi.

Kılıçdaroğlu’nun ise İl Yönetimi'ne parti içi demokrasi kültürünün yayılması gerektiğini ifade ettiği, barış içinde kavgasız-gürültüsüz bir sürecin götürülmesi yönünde mesaj verdiği öğrenildi. 

Kılıçdaroğlu'nun İl Başkanı Yücel'le de başbaşa görüştüğü öğrenildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ali İnanç Ülkü
 22 Kasım 2019 Cuma 21:54
Adam izmir milletvekili parti lideri degil izmir sayesinde genel baskan olarak kalıyor v.s v.s.v.s.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir