MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu'ndan İzmir üzerinden 'metro' ve 'dönüşüm' çıkışı!
Politika
28 Mayıs 2018 Pazartesi 23:28

Kılıçdaroğlu'ndan İzmir üzerinden 'metro' ve 'dönüşüm' çıkışı!

CHP Lideri Kılıçdaroğlu canlı yayında gündemi değerlendirdi. 1 saati aşkın programda Kılıçdaroğlu İzmir üzerinden metro ve dönüşüm çıkışı yaptı. Kılıçdaoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin AK Partili belediyelere göre metroyu uygun maliyete yaptığına dikkat çekti, kentsel dönüşümde belediyenin karşılaştığı engeli gündeme getirdi.

GERÇEKİZMİR - CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu NTV’de katıldığı canlı yayında gündemi değerlendirdi.

1 saati aşkın programda Kılıçdaroğlu İzmir üzerinden metro ve dönüşüm çıkışı yaptı. Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin metroyu AK Partili belediyelere göre uygun maliyete yapmasına dikkat çekti. CHP Lideri, “İzmir Büyükşehir Belediyesi de metro yapar. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’de yapar. Birisi 50 milyona yapar diğeri 150 milyona” dedi.

Merkezi hükümet ile yerel yönetimler arasındaki sorunlara değinen Kılıçdaroğlu, “İzmir Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yapacak. Üstelik hiç kimseyi bulunduğu mahallenin dışına göndermeksizin. İzin vermiyorlar. Bunları kaldıracağız” ifadelerini kullandı.  

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu zaman zaman yaptığı açıklamalarda Büyükşehir Belediyesi'nin bazı projelerinin merkezi hükümet tarafından engellendiğini dile getiriyordu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 ballıkuyu
 29 Mayıs 2018 Salı 15:42
ne chp ne akp izmir ballıkuyu kentsel dönüşüm ne zaman olacak allah için ballıkuyu kentsel dönüşüm 1998 yılından beri proje olarak kala kaldı, yıl oldu 2018, insanları mağdur etmeden kazıklamadan rant olmadan acil kentsel dönüşüm ballıkuyu olsun, izmirde deprem olduğu zaman mı kentsel dönüşüm olacak.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir