MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu'ndan başkan adaylarına: 2 beklentim var...
Politika
24 Kasım 2018 Cumartesi 10:33

Kılıçdaroğlu'ndan başkan adaylarına: 2 beklentim var...

CHP lideri Kılıçdaroğlu, belediye başkan adaylarının “Toplumun her kesimini kucaklayan” profilde olacağını kaydetti. Belediye başkan adaylarından iki beklentisi olduğunu söyledi.
CHP lideri Kılıçdaroğlu, yerel seçim çalışmalarını SÖZCÜ’ye anlattı. CHP lideri Kılıçdaroğlu, belediye başkan adaylarının “Toplumun her kesimini kucaklayan” profilde olacağını kaydetti. “Belediye başkan adaylarımızdan iki şey bekliyoruz” diyen Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:
“1- Seçildiği andan itibaren herkesin belediye başkanı olacak, Türk Bayrağı rozeti taşıyacak, herkese eşit hizmet götürecek, yoksul mahallelere pozitif ayrımcılık yapacak.
2- Yaptığı harcamaların hesabını halka verecek. Bizim için vazgeçilmez. Şeffaflık sağlayacağız.
Adaylarda  toplumun her kesimini kucaklayan, her kesime sıcak mesajlar veren, kimseyi ötekileştirmeyen özellik istiyoruz. Her kesime gidip sorunlarına vakıf olduğunu göstermeli, sorunların çözümünü güven veren bir dille anlatmalı. Sert, militan, parti kimliği öne çıkmış adayların olmaması lazım. Herkesi kucaklayan aday olması lazım. Milletvekilliği adaylarından farkı  bu zaten. Milletvekili seçiminde parti,  belediyle başkanlığı seçiminde aday tercihi var. Her  kesimi kucaklaması lazım. Anketler yapıyoruz. Nabız tutuyoruz, görüşmelerimiz var.  Bu konuda değerlendirmeler yapacağız.”
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir