MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu'ndan başkanlar zirvesinde İzmir'e çifte övgü!
Politika
22 Kasım 2017 Çarşamba 09:46

Kılıçdaroğlu'ndan başkanlar zirvesinde İzmir'e çifte övgü!

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile ilçe belediye başkanları CHP'deki başkanlar zirvesi için Başkent'e gitti. Bilkent Otel'de yapılan zirvenin açılış konuşmasında CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'e çifte övgü geldi.

GERÇEKİZMİR - CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin belediye başkanlarıyla Ankara’da yapılacak zirvede bir araya geldi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve ilçe belediye başkanları da zirveye katılmak için Başkent’e çıkarma yaptı. Bir kısmı bir gün önceden Ankara’ya geçen İzmirli başkanlar Bilkent Otel’de gerçekleşecek zirvede Başkan Kocaoğlu'nun yanı sıra Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ dışındaki 21 ilçe belediye başkanı katıldı. 

Gün boyu sürecek toplantı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasıyla başladı.

Kent kimliği ve kültürel hizmet vurgusu yapan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 2019 yerel seçimlerinde partisinin İstanbul, Ankara, Adana ve Bursa’da iktidar olacağını açıkladı.

CHP Lideri başkanlara seslendiği konuşmasında İzmir’i de iki övgü gönderdi. Bursa’daki temasları sırasında kırsalda yaşayan vatandaşlardan gelen şikayetleri aktaran CHP Genel Başkanı, “Zenginleştirmek sadece kenti değil kentin kırsalını da zenginleştirmektir. İzmir’in kırsalından hiçbir şikayet yok. Herkes hayatından çok memnun…” diyerek Büyükşehir’in yerelde kalkınma politikalarını övdü.

Kılıçdaroğlu İstanbul üzerinden yaptığı çarpık yapılaşma eleştirisinde de İzmir’in kent ormanını gündeme getirdi. CHP Lideri, “En büyük kent ormanı İzmir’de… Yüksek binalar yapılabilirdi ama yapmadık, en büyük kent ormanını yaptık” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir