MENÜ
İzmir 17°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu'nun İzmir programı iptal oldu!
Politika
9 Mayıs 2023 Salı 20:18

Kılıçdaroğlu'nun İzmir programı iptal oldu!

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, programındaki değişiklik nedeniyle Çarşamba günü 11:00’de gerçekleştirileceği duyurulan Narlıdere Metrosu’nun deneme seferlerine katılamayacak. Deneme seferlerinin başlatılması ile ilgili program iptal edilmedi. Soyer, basın mensuplarıyla birlikte deneme seferini gerçekleştirecek.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'de hafif raylı sistemin 4.ayağını oluşturan Narlıdere Metrosu'nda ilk deneme seferine katılacağı duyurulmuştu.

Çarşamba günkü Aydın mitingi öncesi saat 11:00'de planlanan mesai, Kılıçdaroğlu'nun programındaki değişiklik nedeniyle iptal edildi.

Ancak deneme seferlerinin başlatılması ile ilgili program iptal edilmedi.  İlk deneme sürüşü hat üzerinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, basın mensuplarıyla birlikte deneme seferini gerçekleştirecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Cezmi GÜRKAN
 9 Mayıs 2023 Salı 21:11
CHP''nin müthiş atağı devam ediyor.. Ben 78 yaşındayım, hiçbir seçimde CHP''ye bu denli sempati ve ilgi görmemiştim. Bu seçimde CHP açık farkla iktidar olacaktır. Gnl.Başkanıyla, kadrosu ve programıyla bunu hakediyor. Şimdiden hem seçmenlerimizi hem de CHP yi kutluyorum.????
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir