MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu olaylı İzmir kongresi için ne dedi?
Politika
9 Ocak 2018 Salı 19:03

Kılıçdaroğlu olaylı İzmir kongresi için ne dedi?

CHP Bornova İlçe Örgütü’nü Meclis’teki makamında ağırlayan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İzmir’deki olaylı kongre hakkında değerlendirmede bulundu.

GERÇEKİZMİR – CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları yönetimlerinden oluşan 35 kişilik bir grupla Ankara’ya gitti.

TBMM’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısını takip eden Bornova heyeti, daha sonra Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

PARTİYE YAKIŞMADI
Kılıçdaroğlu’nun, sohbet esnasında Deniz Yücel’in Utku Gümrükçü’yü geride bırakarak il başkanı seçildiği kongrede yaşanan olayları gündeme getirdiği öğrenildi. CHP Lideri’nin, Bornova’dan gelen başkan ve yöneticilere “Kongrelerinizi tamamladınız. Hayırlısı olsun. İl kongresinde yaşanan olaylar partiye hiç yakışmadı. Üzüntü duydum” dediği belirtildi.

Kılıçdaroğlu’nun sözleri sonrası Kavalar’ın da “Biz de çok üzüldük Genel Başkanım. Hoş şeyler değildi. Birkaç provokatör neden oldu. Benim aday olduğum kongrede de yaşanmıştı. Birlik beraberlikle içinde yolumuza devam edeceğiz” dediği ifade edildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir