MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu önerdi, Piriştina o kitapları örgüte dağıttı
Politika
28 Kasım 2017 Salı 16:11

Kılıçdaroğlu önerdi, Piriştina o kitapları örgüte dağıttı

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun belediye başkanları toplantısında gençlik örgütleri için önerdiği 11 kitabı temin eden Buca Belediye Başkanı Piriştina kitapları CHP Buca İlçe Başkanı Kaya ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Göktepe’ye teslim etti.

GERÇEKİZMİR – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geride kalan hafta düzenlenen belediye başkanları toplantısında yaptığı kitap önerisini Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina vakit kaybetmeden ilçede hayata geçirdi.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Kılıçdaroğlu’nun örgütlerin okuması için önerdiği 11 kitaptan temin etti. Başkan Piriştina kitaplar CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya ve CHP Buca Gençlik Kolları Başkanı Haydar Göktepe’ye teslim etti.

Örgüte kitap jestini sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla duyuran Başkan Piriştina, “Genç partili arkadaşlarımın siyasi eğitimlerine katkı koyacak ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun önerdiği kitaplarımızı CHP Buca İlçe Başkanımız Çağdaş Kaya ve İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Haydar Göktepe'ye teslim ettik. Gençlerimizin okuyup, araştırarak kendi doğrularını bulması ve onları savunabilme becerisine kavuşmasını demokrasi kültürünün ülkemizde yerleşmesinde hayati önem taşıdığına inanıyorum” mesajını paylaştı.

İŞTE O KİTAPLAR
Kılıçdaroğlu tarafından önerilen ve Piriştina tarafından örgüte teslim edilen kitaplar şöyle: 'Sosyal Demokrasi Dönemi, 'Kapitalizm ve Sosyal Demokrasi', 'Latin Amerika'da Radikal Sosyal Demokrasi Deneyimleri', 'Küresel Güney'de Sosyal Demokrasi', ' Siyasetin Önceliği', 'Avrupa'da Solun Geleceği', 'İktidarda Sosyal Demokrasi', 'Sosyal Demokrasi Kuramı', 'Çöküşten Sonra İlerici Siyaset', 'Soldan Geriye Ne Kaldı', 'Unutmayın'

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir