MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu’ndan grup toplantısında İzmir'e 'Koca' övgü!
Politika
17 Nisan 2018 Salı 14:17

Kılıçdaroğlu’ndan grup toplantısında İzmir'e 'Koca' övgü!

CHP Genel Başkanı grup toplantısında yaptığı konuşmada İstanbul’daki dönüşüm projelerini eleştirirken, İzmir ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu örnek gösterdi. Kılıçdaroğlu ayrıca İzmir'de üreticiye verilen desteği de övdü.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında partililere seslendi.

Hükümete İstanbul’daki dönüşüm projeleri üzerinden eleştirilerde bulunurken, İzmir’i ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu örnek gösterdi. Kılıçdaroğlu ayrıca bir üreticinin isyanını dile getirirken İzmir'deki kırsal kalkınma projelerini de övdü. 

Mağdur vatandaşlara seslenen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Bir kentsel dönüşüm nasıl olur öğrenmek istiyorsanız gideceksiniz İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Bey’in kapısını çalacaksınız” dedi. Kılıçdaroğlu, “Hiç kimse mağdur değil… Herkes daha iyi konutlara sahip oluyor. Herkesin daha iyi konutlara sahip olmasının güvencesi de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı… ‘Ben garanti ediyorum’ diyor” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu ayrıca hayvancılıkla uğraşan bir vatandaşın Ankara Damızlık Birliği'ne süt verirken birliğin batması sonucu yaşadıklarını anlattığı açıklamasını okurken de İzmir'e övgü gönderdi. 

"Sevgili kardeşim bu sorun sadece senin başına gelen bir sorun değil ama sana şunu söyleyeyim" diyen Kılıçdaroğlu, "İzmir, Tekirdağ, Eskişehir, Muğla Büyükşehir'i görürsen göreceksin ki oranın kırsalında çalışanların hiç birisi mağdur değil... Tüm süt üreticileri hayatlarından memnun... Tire Süt Kooperatifi'ne aç telefon ve konuş... Gerekirse telefon parasını da ben vereyim. Nasıl oluyor bu işler diye sor... Seni açlığa ve yoksulluğa mahkum ediyorlar ama Cumhuriyet Halk Partili başkanlarının olduğu yerde hiç kimse buna mahkum olmaz" dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir