MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı İzmir’den örgüte seslendi: Herkesten ricam…
Politika
13 Ekim 2017 Cuma 17:48

Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı İzmir’den örgüte seslendi: Herkesten ricam…

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Dr. Bozoğlu, İzmir’de katıldığı yerel bir internet televizyonunda parti içi önemli mesajlar verdi.

GERÇEKİZMİR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Dr. Turgay Bozoğlu, İzmir’de katıldığı yerel bir internet televizyonunda konuştu.

BİZ HAZIRIZ
İzmir'de parti içinde yapılan son önseçimde sandıktan çıkmayı başaran ve milletvekili adayı olan Bozoğlu, CHP’nin 2019 yılında gerçekleşecek 3 seçime de sıkı şekilde hazırlandığını belirtti. Bozoğlu, “Her gün çalışıyoruz. Eğitimden sağlığa kadar. CHP iktidar olduğunda ne yapacağının hazırlığını yapıyor. 2019 seçimleri önemli. 16 Nisan referandumunda Cumhurbaşkanlığı sistemine geçildi. Dünyada böyle bir sistem yok. Amacımız ülkeyi demokratik parlamenter sistemin ayakları üstüne oturtmak. Türkiye’nin hukukun işlediği, denetimin yapıldığı, sosyal yardımların sadaka olarak dağıtılmadığı güçlü saygın bir ülke olmasını sağlamak itiyoruz. Biz hazırız bir an önce ülkenin doğru ellerin yönetimine geçmesi gerek” dedi.

3 KRİTER
İzmir’de 2014 yerel seçimlerinde kaybedilen 8 ilçenin nasıl kazanılacağının sorulması üzerine Bozoğlu, “Çok çalışmalısınız. Doğru şeyleri söylemelisiniz. Doğru adayları belirlemelisiniz. Bunları yaptığınızda başarılı olursunuz. 2019’da bunun böyle olacağını düşünüyorum” yanıtını verdi.

KUTUPLAŞMAK KAYBETTİRİR
2015’teki parti içi yarışta örgüt içinde yaşanan kutuplaşmanın yeni süreçte yaşanmaması gerektiğinin altını çizen Bozoğlu şunları söyledi: Bir önceki kurultay sürecine giderken kırgınlıklar kutuplaşmalar yaşandı. Benim herkesten ricam ülkenin CHP’ye ihtiyacı var. Kutuplaşmak bize kaybettirir. Uzlaşarak, zaman kaybetmeden güçlü olarak bu ülkenin yönetimine hem yerelde hem genelde talip olmalıyız.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Gürsoy
 14 Ekim 2017 Cumartesi 00:58
Sayın vekilim öyle demekle olsaydı bugün iktidar olurduk. Partide herkes birbirine düşman cephesinde savaşan asker misali gardını almış gelecek felaketten habersiz sözüm ona partizanlık yapıyor. Ben şimdiden diyeyim BİTİYORUZ Saygılarımla
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir