MENÜ
İzmir 19°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu’nun danışmanı İzmir'den aday olmak için yola çıktı!
Politika
26 Nisan 2018 Perşembe 10:07

Kılıçdaroğlu’nun danışmanı İzmir'den aday olmak için yola çıktı!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun ekonomi danışmanı Turgay Bozoğlu İzmir’den milletvekili adayı olmak için kamu görevinden istifa etti.

GERÇEKİZMİR – Türkiye 24 Haziran’daki erken seçime hazırlanırken, milletvekili adaylığı için önemli isimler de bir bir yola çıkıyor.

Liste hareketliliğinin en çok yaşanması beklenen partilerin başında gelen Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) parti yöneticiliği ve kamu görevlerinden istifa için açıklanan son günde trafik hızlandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ekonomi danışmanı Turgay Bozoğlu da İzmir’den milletvekilli seçilmek için yola çıkan isimler arasında girdi.

2015 yılı Haziran ayında yapılan genel seçimde ön seçimden çıkarak milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen Bozoğlu kamu görevinden istifa ederek bir kez daha İzmir’den parlamentoya girmek için yola çıktı. 

TURGAY BOZOĞLU KİMDİR? 
Buca İşçievleri’nde yaşayan aşçılıktan emekli bir baba ile evhanımı annenin 5 çocuğundan biri olan Turgay Bozoğlu (54) Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca ayrıldığı İzmir’e 2011 genel seçimlerinde CHP İzmir 1. Bölge 8'inci sıra milletvekili adayı olarak dönmüştü. Bozoğlu 2015 yılında da ön seçimden çıkarak 1.Bölge 13.sıradan aday olmuştu. Çankaya Belediyesi'nde başkan yardımcılığı görevi de yapan Bozoğlu 2015 yılında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ekonomi danışmanı oldu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Tarık Akbaba
 27 Nisan 2018 Cuma 09:52
İzmir''e Yakışan Bir İsim
 Sevgi
 26 Nisan 2018 Perşembe 12:01
Turgay Bey yolunuz acık olsun. İzmir sizi cok seviyor eminim İzmir'i en iyi sekilde temsil edecek her seçımde olduğu gibi partimize buyuk katkı sağlayacaksınız.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir