MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kırgöz'den CHP Lideri'ne '550 gün' raporu!
Yerel Yönetimler
17 Aralık 2020 Perşembe 18:56

Kırgöz'den CHP Lideri'ne '550 gün' raporu!

CHP Genel Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette Dikili Belediye Başkanı Kırgöz, görevdeki 550 günlük faaliyet raporunu Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na sundu.

GERÇEKİZMİR - Dikili Belediye Başkanı CHP’li Adil Kırgöz, Ankara'ya giderek partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

CHP Genel Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette Başkan Kırgöz, görevdeki 550 günlük faaliyet raporunu Kılıçdaroğlu'na sundu.

Kırgöz, ilçede hayata geçirdikleri çalışmalar, koronavirüsle mücadelesi ve önümüzdeki sürece yönelik hedeflerle ilgili CHP Lideri’ne rapor sundu.

Kırgöz ziyaretle ilgili sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı;

“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu partimizin genel merkezinde ziyaret ederek görev süresinde geçirdiğimiz 550 günlük faaliyet raporumuzu sunduk. İlçemizde hayata geçirdiğimiz yeniliklerden, korona mücadelesine, hedeflerimizden, projelerimize kadar bir çok konuyu kendisi ile paylaştık. Ziyaretimiz sırasında Dikilili hemşehrilerimiz adına genel başkanımızın doğum gününü de kutladık. Güzel ilçemize hizmet için çıktığımız yolculukta bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadığı ve göstermiş olduğu yakınlıktan dolayı genel başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir