MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kırkpınar'dan 3 günlük Ankara çıkarması: Gündemi ilçelerde ittifak!
Politika
25 Aralık 2018 Salı 14:27

Kırkpınar'dan 3 günlük Ankara çıkarması: Gündemi ilçelerde ittifak!

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Perşembe akşamı Ankara’ya çıkarma yapacak. Kırkpınar, ilçelerde ittifak noktasındaki raporları genel merkezin bilgisine sunacak.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR- İYİ Parti’de yerel seçim hazırlıkları sürerken, CHP ile alınan 21 ilde ittifak kararı süreci daha da hareketlendirmişti. Büyükşehirler noktasında alınan ittifak kararının ardından gözler ilçelerde de ittifak olup olmayacağına çevrilirken, iki siyasi partinin de genel merkezler düzeyinde görüşmeleri sürüyor.

 İttifak kapsamına giren iller arasında yer alan İzmir’de iki partinin de il başkanları geçtiğimiz haftalarda il yönetimleri ve ilçe başkanları ile bir araya gelmiş ve ilçelerde ittifakı masaya yatırmıştı.

Öte yandan İYİ Parti kanadında İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, ilçe başkanlarından bulundukları ilçelerle ilgili “İYİ Parti aday çıkarmalı mı, CHP aday çıkaracaksa belediye başkan yardımcılıkları ve belediye meclis üyeliklerinde İYİ Parti’nin rolü nasıl olmalı” şeklinde, ittifak olması dahilinde çizilmesi gereken rota ile ilgili bir rapor hazırlamalarını istemişti.

Gerçekİzmir’in edindiği bilgilere göre Kırkpınar, Perşembe akşamı Ankara’ya çıkarma yaparak raporları genel merkeze sunacak. Perşembe, Cuma, Cumartesi olmak üzere 3 gün genel merkezde mesai yapacak olan Kırkpınar’ın Genel Başkan Meral Akşener ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcı ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu ile görüşerek ilçelerde ittifak raporu hakkında bilgilendirme yapacağı öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Sayın BAŞKANIM isterseniz destek amacıyla kiraz olarak ankaraya gelmek için hazır saygılarımla
 25 Aralık 2018 Salı 16:32
Hayırlı YOLCULUKLAR inşallah izmirin hayrına bir sonuçla dönersiniz
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir