MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kırkpınar'dan Nalbantoğlu'na: 23 yıldır olduğu gibi yine hüsrana uğrayacaklar!
Politika
15 Ağustos 2024 Perşembe 12:17

Kırkpınar'dan Nalbantoğlu'na: 23 yıldır olduğu gibi yine hüsrana uğrayacaklar!

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, 23 yıldır bu ülkeye azim ve kararlılıkla hizmet AK Parti’nin milletiyle bütünleştiğini belirterek, “İktidar hayali kuranlar son 23 yılda olduğu gibi bundan sonra da hüsrana uğrayacaklar” ifadelerini kullandı.

CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu’nun ‘Neyse ki 23 yılınız daha olmayacak’ açıklamasına yönelik, iktidar hayali kuranlara milletin en iyi cevabı 23 yıldır verdiğini ve bundan sonra da vermeye devam edeceğini ifade eden Kırkpınar, “Birilerinin rüzgârıyla iktidar hayalini kuranlar ise son 23 yıldır olduğu gibi yine hüsrana uğrayacak” dedi.

Kırkpınar açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Daha yapacak çok işimiz var, daha gidecek uzun bir yolumuz var. 2028 seçimlerine kadar, canla, başla çalışmaya, üretmeye, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. İnşallah, 2028 seçimlerinde de milletimiz, gayretimizi, samimiyetimizi, tecrübemizi takdir edecek hem o seçimde hem sonrasında emaneti yine bizlerin ehil ellerine teslim edecektir. Allah'ın izni ve milletimizin tercihiyle inşallah daha uzun yıllar iktidarda olacağız, daha uzun yıllar siyasetin lider partisi olacağız ve daha uzun yıllar millete, memlekete hizmet edeceğiz. Birilerinin rüzgârıyla iktidar hayalini kuranlar ise son 23 yıldır olduğu gibi yine hüsrana uğrayacak, bundan en küçük bir şüphemiz bulunmuyor. 'Büyük ve güçlü Türkiye'' anlayışı ile ‘Durmak yok yola devam' dedik, 'Her şey Türkiye için' dedik; hep beraber 23 yıl boyunca heyecanla, yılmadan, yorulmadan çalıştık. Milletimizin emanetine canımız pahasına sahip çıktık. Hiçbir zaman geri adım atmadık, milletin emanetini taşımak noktasında asla ve asla zafiyet göstermedik. Bugüne kadar milletimizin başını önüne eğdirmedik ve mahcup etmedik. İnşallah bundan sonra da milletimize mahcup olmayacağız. 23 yıldır olduğu gibi aynı aşkla, aynı şevkle, aynı azim ve kararlılıkla bu yolda yürümeye devam edeceğiz.”





 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir