MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kırkpınar hızlı başladı: 3 ilçede ‘İYİ’ mesai!
Politika
1 Haziran 2018 Cuma 08:40

Kırkpınar hızlı başladı: 3 ilçede ‘İYİ’ mesai!

İYİ Parti İzmir 2. Bölge Adayı Kırkpınar hızlı başladı. Küçük Menderes’e giden ve 3 ilçede esnaf, STK ve kahvehane ziyaretleri gerçekleştiren Kırkpınar, iftarı vatandaşlarla birlikte yaptı. Ekonominin durumuna dikkat çeken Kırkpınar, ziyaretlerde ülkenin acil olarak İYİ Parti’ye ihtiyacı olduğunu söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in seçim beyannamesini açıklamasının ardından İzmir’de adaylar sahaya indi.

İYİ Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Hüsmen Kırkpınar’ın rotası Küçük Menderes oldu.

Kırkpınar, Ödemiş, Beydağ ve Kiraz ilçelerine giderek esnaf, muhtarlar, STK ve kahvehane ziyaretleri gerçekleştirdi. Kırkpınar’a alan çalışmasında ilçe teşkilatları da destek verdi.

Kırkpınar iftarı Beydağ’da vatandaşlarla birlikte yaptı.

Ziyaretlerde özellikle ekonominin durumuna dikkat çeken Kırkpınar, üretiminin olmadığını, tarımda ekilen dikilen alanın olmadığını hayvancılığın bittiğine vurgu yaptı.

İşsizliğin her geçen gün arttığını ifade eden Kırkpınar, gençlerin iş bulmak adına farklı ilçelere gittiğine dikkat çekti ülkenin acil olarak İYİ Parti’ye ihtiyacı olduğunu söyledi.

Meral Akşener’in umut olduğunu söyleyen Kırkpınar, partinin açıkladığı seçim beyannamesini vatandaşlara anlatarak İYİ Parti iktidarında sorunların çözüleceğini ifade etti.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir