MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kocaoğlu'ndan 'Ankara' sorusuna yanıt: Yalnız mı bırakıldı?
Yerel Yönetimler
9 Eylül 2018 Pazar 16:44

Kocaoğlu'ndan 'Ankara' sorusuna yanıt: Yalnız mı bırakıldı?

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ilçe belediye başkanlarının Ankara'daki programa katıldığı, bunun da kendisinin yalnız bırakıldığı yönünde yorumlandığına ilişkin soru üzerine "İzmirliler beni yalnız bırakmadığı sürece yalnızlık olmaz" dedi.

İZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 95. kuruluş yıl dönümü Ankara’da çeşitli etkinliklerle kutlanırken, İzmir’de de kentin kurtuluşunun 96.yıl coşkusu yaşandı. 

CHP’nin kuruluş yıl dönümü etkinliklerine il başkanları zirvesi için Başkent’e giden CHP İl Başkanı Deniz Yücel’in çağrısıyla İzmir’den de milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve parti yöneticileri de katıldı. 

- KOCAOĞLU'NDAN '9 EYLÜL' MESAJLARI: NE GÜZELDİR BUGÜN İZMİR'DE OLMAK! 

CHP İzmir Örgütü Ankara çıkarması yaparken, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşu etkinliklerine de 24 Haziran seçimlerinde partinin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce katıldı. 

Bu çerçevede Başkan Aziz Kocaoğlu’nun sosyal medya hesabından verdiği ve törendeki konuşmasında da yinelediği “Ne güzeldir bugün İzmir’de olmak” mesajı farklı yorumlara neden oldu, Ankara’ya giden parti yöneticilerine bir gönderme olarak yorumlandı. 

Başkan Kocaoğlu 9 Eylül kutlamaları sırasında konuya açıklık getirdi. 

İZMİRLİLER BENİ YALNIZ BIRAKMADIĞI SÜRECE… 
"Burada yalnız bırakıldığınızı düşünüyor musunuz?" sorusu yöneltilen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu ise "İl Başkanımız, belediye başkanlarımız Ankara'da partinin 95'inci kuruluş yıl dönümünü kutluyorlar. Biz de burada İzmirli hemşerilerimizle İzmir ve Türkiye'nin kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. O da görev bu da görev. İki görevi bir arada yapıyoruz. Yalnız bırakıldığımı düşünmüyorum. Hayır öyle bir şey yok. Ben yalnız mıyım? İzmirliler beni yalnız bırakmadığı sürece yalnızlık olmaz" diye konuştu. Tören, hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ünal
 9 Eylül 2018 Pazar 19:07
Bence Sayın Adaşından ders çıkarmalı. Kongre üyesi olduğu FB''nin eski başkanının durumuna düşmeden, benden bu kadar demeli...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir