MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kocaoğlu'ndan 'Özel' yorum ve yerel seçim mesajları!
Politika
6 Kasım 2023 Pazartesi 11:07

Kocaoğlu'ndan 'Özel' yorum ve yerel seçim mesajları!

Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu CHP’de yaşanan genel başkan değişimini yorumladı. Değişimini savunduğunu söyleyen Kocaoğlu, partinin nefes aldığın söyleyerek yerel seçimlerde başarı şansının çok arttığını vurguladı.

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tüm Türkiye’nin merakla beklediği kurultayda yeni genel başkanını seçti…

38. Olağan Kurultay'da delegason 'değişim' derken, Grup Başkanı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel 812 oy alarak, Kemal Kılıçdaroğlu ile girdiği yarışı kazandı ve genel başkan oldu.

CHP'de yaşanan tarihi kurultayın ardından süreçte değişim için mesai veren Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Gerçekİzmir'e konuştu ve önemli mesajlar verdi. 

"DEĞİŞİM GEREKİYORDU"
Kocaoğlu sözlerine, "Ben değişimi savunuyordum. Hep beraber çalışıldı ve başarılı olundu. Mayıs ayında yapılan seçimlerden sonra kamuoyunda hem de parti tabanında ciddi bir moral bozukluğu ve olumsuz söylemler vardı. Onların düzelmesi için değişim gerekiyordu. Kurultay delegelerimiz değişimden yana oy kullandılar" diye başladı.

"YEREL SEÇİMLERDE BAŞARI ŞANSIMIZ ÇOK ARTTI"
2024’teki yerel seçimlere dikkat çeken Kocaoğlu, "Ben bu değişimden sonra ülkenin ve partinin ciddi bir nefes aldığını ve morallerin tekrar düzeldiğini ve toparlandıktan sonra da yerel seçimlerde başarı şansımızın çok arttığını mevcut belediyelerimizi koruduğumuz gibi yenilerini de ekleyerek hem partimizi daha güçlü hale getirip yerel seçimlerde zaten genel iktidar da yerel yönetimlerden geçiyor. Genel seçimlere hazırlanmak, umut olmak tekrar Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100 yıllık güvenin büyüterek tesis etmek ülkeyi yönetecek bir donanıma yol haritasına kavuşturmak ve yola devam etmek gerekiyor’’ diye konuştu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir