MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kocaoğlu'ndan SKM ziyareti ve İl'de 'miting' zirvesi!
Politika
18 Haziran 2018 Pazartesi 15:05

Kocaoğlu'ndan SKM ziyareti ve İl'de 'miting' zirvesi!

24 Haziran seçimleri için alana inen ve ilçe ilçe gezerek seçmene sandık mesajları veren Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu önce SKM'yi ziyaret etti ardından İl Başkanı Deniz Yücel ve il yöneticileri ile yaklaşık bir saat görüştü.

GERÇEKİZMİR - Türkiye 24 Haziran'daki seçimlere kilitlendi.  Erken genel ve cumhurbaşkanlığı seçimleri için Cumhurbaşkanı adayları, parti liderleri, milletvekili adayları tam gaz alan mesaisini sürdürüyor.

İzmir'de 24 Haziran seçimleri için alana inen ve ilçe ilçe gezerek vatandaşa ve partilisine 'sandığa gidin' çağrısında bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu yoğun olarak kırsal bölgelerde sürdürdüğü seçim çalışmalarına mola verdi.

Başkan Aziz Kocaoğlu önce partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi'ni (SKM) ziyaret etti. SKM'de sürecin başındaki isimler İl Eski Başkanı ve eski vekil Alaattin Yüksel ile 1. Bölge Koordinatörü Aytekin Tunus ve 2. Bölge Koordinatörü Hatice Tatlı ile bir araya gelen Kocaoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.



SKM ziyaretinin ardından CHP İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Başkan Aziz Kocaoğlu, burada İl Başkanı Deniz Yücel ve il yöneticileri ile görüştü. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen ve CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin İzmir mitingi öncesi hazırlıkların da masaya yatırıldığı görüşme yaklaşık bir saat sürdü.

Ziyaretin ardından il başkanlığından ayrılırken basın mensupları ile de ayak üstü sohbet eden Kocaoğlu, akşam saat  20.00’de Bayındır’a gideceğini belirtti. CHP örgütünün Muharrem İnce’nin mitingiyle ilgili çalıştığını söyleyen Kocaoğlu, "Harika bir miting olacağını düşünüyorum" dedi. Kocaoğlu, daha sonra il binasından ayrıldı. (Haber servisi, DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir