MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kocaoğlu'ndan Tugay değerlendirmesi ve Soyer'e 'yarım saat' mesajı!
Politika
30 Ocak 2024 Salı 15:46

Kocaoğlu'ndan Tugay değerlendirmesi ve Soyer'e 'yarım saat' mesajı!

Tugay'ın Büyükşehir adaylığı kararını değerlendiren Eski Başkan Kocaoğlu seçimlerde başarılı olacağına inandığını söylerken, kendisinin de bunun için çalışacağını açıkladı. Kocaoğlu, Soyer'in parti üst yönetimini topa tutan mesajları için ise, "“Sayın Soyer'in adı açıklandı, ben yarım saat içinde sadece destek mesajı yayınladım. Bu böyle, bir bayrak yarışı... Birisi yapacak, ondan sonra gidecek, öbürü yapacak, ölene kadar yapılmaz" dedi.

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - Türkiye siyaseti yüzünü 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere çevirirken, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) merakla beklenen İzmir adayı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay oldu.

CHP'nin Büyükşehir Adayı Cemil Tugay'ın parti örgütü tarafından havalimanında coşkuyla karşılandığı güne Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'ın sosyal medya üzerinden yaptığı ve parti üst yönetimini topa tuttuğu açıklama damga vurdu. 

- SOYER'DEN ZEHİR ZEMBEREK MESAJLAR! 

Gerçekizmir'e konuşan Eski Büyükşehir Belediye Aziz Kocaoğlu'ndan da İzmir'de Tugay'la alınan değişim kararı ve Soyer'in çarpıcı açıklamaları hakkında değerlendirmeler geldi. 

“PARTİMİZİN ESKİ ÜYESİ”
Kocaoğlu, Tugay'ın adaylığının açıklanması ile ilgili olarak, ‘’Hayırlı olsun. Başarılar diliyoruz. Partimizin eski üyesi, Karşıyaka Belediye Başkanı’’ dedi.

“YARIM SAAT İÇİNDE SOYER’E DESTEK MESAJI YAYINLADIM”
Kocaoğlu, Soyer’in parti yönetimini eleştiri yağmuruna tutan açıklamalarına yönelik olarak ise, “Sayın Soyer'in adı açıklandı, ben yarım saat içinde sadece destek mesajı yayınladım. Bu böyle, bir bayrak yarışı... Birisi yapacak, ondan sonra gidecek, öbürü yapacak, ölene kadar yapılmaz. Siyaset meslek değildir. Soyer tabi çok uğraştı ondan dolayı partiyi eleştirmiş, ona saygı duymak lazım” ifadelerini kullandı.

“HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ”
Kocaoğlu ayrıca Tugay üzerinden yaptığı seçim değerlendirmesinde, “Cemil Bey’in başarılı olacağına inanıyorum. Hep beraber kazanacağız. Benim 3 seçimimde nasıl çalıştıysak, Tunç Bey’in seçiminde nasıl çalıştıysak daha evvel Çakmur’un seçiminde nasıl çalıştıysak, çalışıp kazanacağız” açıklamasında bulundu.

“BEN DE ÇALIŞACAĞIM”
İlçe adaylarının çoğunun değişmesinin mevcut başkanların kurultayda aldıkları tavır ile ilgili olup olmadığı sorusunu yanıtlayan Kocaoğlu, yerel seçimler için kendisinin de çalışacağını açıkladı.

Kocaoğlu, "Öyle bir şey söz konusu değil. MYK’nın Parti Meclisi’nin takdiri arkadaşlar çalışacaklar. Hep beraber çalışacağız ipi göğüslemeye çalışacağız. Ben de elimden geldiği kadar yaşım elverdiği kadar çalışacağım” diye sözlerini noktaladı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Aydın Sancarbarlaz
 30 Ocak 2024 Salı 22:45
Siyaset deneyimi böyle bir şey. Sayın kocaoğlunu tebrik ederim. Sayın tugay a da başarılar dilerim.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir