MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kocaoğlu’nun CHP İl Başkanı adayı o mu?
Politika
30 Kasım 2017 Perşembe 08:54

Kocaoğlu’nun CHP İl Başkanı adayı o mu?

CHP İzmir’de kongreler devam ederken, il başkan adaylığı noktasında İl Eski Başkan Yardımcısı’nın yaptığı çalışmalar dikkat çekiyor.

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir’de olağan kongre takvimi, ilçe kongrelerinin start almasıyla sürerken, bir yandan da il kongresine yönelik çalışmalar sürüyor.

Örgütte il başkanlığı için ‘uzlaşı’ sesleri hala gündemdeki yerini korurken, sürece müdahil olması beklenen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun tavrı merak konusu...

Kulislerde bir çok isim il başkan adaylığı için anılırken içlerinden biri ciddi bir hazırlık içinde...

TURA ÇIKTI, RAPOR SUNDU, KONGRELERE KATILDI; SMS ATTI
Önce 30 ilçeyi tura çıkan ve ilçe başkanlarıyla bir araya gelen, ardından izlenimlerini rapor haline getirerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na götüren CHP İzmir İl Eski Başkan Yardımcısı Altan İnanç’ın Urla, Konak ve Karaburun kongrelerini yerinde takip edip, sonrasında ise seçilen il delegelerine tebrik SMS’i atması il başkan adaylığı için ciddi bir çalışma içinde olduğunu gösterdi.

KURUMSAL BİR İZMİR ÖRGÜTÜ
İnanç delegelere attığı SMS’te “İl Delegesi olarak seçilmenizden dolayı sizi yürekten kutluyorum. Adalet yürüyüşünde olduğu gibi Türkiye Cumhuriyeti’ni yeniden bir hukuk devleti olarak inşaa etme umudumuzun peşinde el ele, bütünlük içinde büyük kurumsal bir İzmir Örgütü yaratacağımıza olan inancımla sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

İnanç’ın Kocaoğlu’na çok yakın bir isim olması parti örgütünde “Kocaoğlu’nun adayı İnanç mı?” sorusunun sorulmasına neden oldu.

Partililer İnanç’ın il başkan adaylığı çalışması içinde olduğunu, ilçe kongrelerinde boy göstermeye devam edeceğini, gerekli destek dönüşü alması halinde ise Kocaoğlu’nun da desteğiyle il başkan adayı olabileceği belirtiliyor.

İnanç örgütün katılımıyla yapılan önseçimde 1. Bölgede 4 bin 48 oyla 17.sırada çıkmıştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Misafir
 4 Aralık 2017 Pazartesi 18:23
Örgütün sesi örgütün abisi
 Halk
 30 Kasım 2017 Perşembe 19:47
Keşke Türkçe yazım kurallarına uysaymış kendileri.
 Tokat’lı
 30 Kasım 2017 Perşembe 15:47
Aziz Kocaoğlu hemşerisi ve yakın arkadaşını aynı zamanda belediyelere iş yapan birisini aday göstermesi hukuki olsa dahi etik değildir
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir