MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kocaoğlu'nun 'Yıldırım çıkışı'na Şengül'den yanıt: Kendine inanıyorsan sen de çık...
Politika
20 Haziran 2018 Çarşamba 16:49

Kocaoğlu'nun 'Yıldırım çıkışı'na Şengül'den yanıt: Kendine inanıyorsan sen de çık...

Kocaoğlu'nun Yıldırım'a yönelik "Yine en garantili yerde, birinci sırada seçime giriyorsun. Gelip benimle yarışsana. 8 ay sonra yerel seçim var. 31 Mart 2019'da. Buyur kardeşim" sözlerine AK Parti İl Başkanı Şengül'den yanıt geldi: Eğer kendine inanıyorsan sen de çık bağımsız aday ol. Salondaki herhangi bir muhtar bile Aziz Kocaoğlu'ndan daha fazla oy alır!
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, bir otelde Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılımıyla düzenlenen muhtarlar zirvesinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Yıldırım'a yönelik sarf ettiği, "Yine en garantili yerde, birinci sırada seçime giriyorsun. Gelip benimle yarışsana. 8 ay sonra yerel seçim var. 31 Mart 2019'da. Buyur kardeşim" sözlerine tepki gösterdi.

Şengül, "Eğer kendine inanıyorsan sen de çık bağımsız aday ol. Salondaki herhangi bir muhtar bile Aziz Kocaoğlu'ndan daha fazla oy alır. Böyle konuşmakla bu işler olmaz. Kendine güveniyorsan çık ve 'Ben CHP'den değil bağımsız aday olacağım' de, kazan, biz de seni tebrik edelim. Sahillere çiçek ekmekle olmuyor, mahallelerin sorunlarına çözüm bul. 2019 Mart yerel seçimleri görülüyor, orada görüşürüz" dedi.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir